FARSØ: Det er påske, og mange har taget nogle ekstra fridage – og har måske også nogle ekstra påskefrokoster, som der gøres forberedelser til.

Derfor ser butikkerne i Farsø også frem til nogle rigtig travle dage, som kunderne skal belønnes for med gode tilbud – og påskehygge.  

Lav gækkebrev med påskeæg som gevinst
For børn er der fra i morgen tirsdag en særlig aktivitet i Farsø Rådhuscenter, nemlig at
alle børn kan lave deres eget gækkebrev i klippe/tegnehjørnet hos Bog & Ide. Når gækkebrevet er lavet, kan børnene vælge at hænge det op på udstillingsvæggen, så andre også kan se det – eller vælge at tage det med hjem, så det kan foræres til den person der skal ”gækkes”. Om børnene vælger det ene eller det andet, så belønnes de med et ”Kinder” påskeæg, som udleveres ved disken hos Bog & Ide. Der kan laves gækkebreve tirsdag, onsdag og lørdag og der udleveres påskeæg så længe lager haves. Der er i alt 300 påskeæg og der gøres allerede nu opmærksom på, at børnene kun kan deltage en gang om dagen dermed er der max. et ”kinder” æg pr. barn om dagen.  
  

Påskeoverraskelse til børn påskelørdag
Påskelørdag kl. 11.00 kan børn pynte deres egen påske honningkage sammen med Sara Græsborg fra Haubro, som deltog i en kendt bagedyst på tv sidste år. Sara er vild med at bage, og har bagt 100 ovale honningkager som hun tager med til Centertorvet i Farsø Rådhuscenter påskelørdag. Hun har også masser af farvet glasur, krymmel og sukkerfigurer med, som hun og børnene kan pynte honningkagerne med. Der er kun 100 honningkager, så det er med at børnene er på plads -selvom der godt kan være lidt ventetid i køen. Den pyntede kage får børnene naturligvis med hjem.      
 

Tarteletter
Man forbinder tarteletter med påsken og det er en spise alle kan lide hvad enten man er barn eller voksen. Derfor står tarteletter fast på menuen hos Den Gode Smag på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter, tirsdag, onsdag og lørdag fra frokosttid og frem til butikkerne lukker.      

Påskeblomster påskelørdag
Når du handler i butikkerne påskelørdag, vil du få en særlig påskehilsen med. Butikkerne vil nemlig uddele 500 stk. af de populære Tete a’ tete påskeliljer i potte til kunderne. Blomsten kan man vælge at sætte på påskebordet som dekoration og efterfølgende plante ud i haven eller en blomsterkrukke. På den måde kan man også have fornøjelse af forårsblomsten og påskebebuderen i de kommende år, med kærlig hilsen fra butikkerne i Farsø.  
 

Blomsterne udleveres fra de fleste af Farsøs butikker, dog ikke butikker der forhandler fødevarer, da det er en jordplante.          

 

e-max.it: your social media marketing partner