ULLITS: I dag stod i oplevelsernes tegn på Ullits Skole.

Mellemtrinnet blev på skolen for at bygge hytter ud af rafter og grene. Der måtte kun bruges naturens materialer til at bygge hytterne. Mos blev brugt som isoleringsmateriale.  Presenninger blev lagt som tag. For at få det hele til at holde sammen, blev der brugt snor.  Der blev også lavet bål mad - grønsager, pølser blev kogt over bålet, så der kom en dejlig suppe. Det blev til en rigtig dejlig oplevelse med solskin. 

De yngste steg på cyklerne for at cykle til stranden ved Dollerup. Hjulene var ikke store og det var koldt fra starten. Men frem kom de. De var rigtig seje til at cykle. Da de nåede til fjorden, gik det ikke lang tid før de første børn var våde, så der blev mange plastikposer i gummistøvlerne. Der blev fisket efter små fisk og bygget dæmninger så fangsten kunne holdes inde. Hjemmefra var der blevet fabrikeret vandkikkerter, så de kunne se, hvad der skete nede i vandet.  

Dagen gik rigtig hurtigt. Der var jo også en masse bakker, som man skulle op og ned ad utallige gange. Stiv vind på hjemturen, men det blev igen klaret rigtig flot.

 

e-max.it: your social media marketing partner