FARSØ: På mandag åbner Farsø Apotek på en ny adresse i Farsø, nærmere bestemt i den tidligere bankbygning på Torvet 8.

Flytningen har været kendt siden november sidste år.

Flytningen sker et år efter, at Farsø Apotek den 1. april 2018 fik ny ejer, nemlig apoteker Lonnie Skovfoged, som også ejer apotekerne i Aars og Aalestrup.

Fælles for de tre byer har apoteket haft til huse i de oprindelige bygninger Men af hensyn til nutidens lovmæssige krav omkring adgangsforhold til butikker, har hun valgt at flytte til ny adresse i alle tre byer.

Da Spar Nord bygningen i Farsø blev sat til salg kunne hun se, at mange af kravene om niveaufri adgang til apoteket og egne parkeringspladser vil blive opfyldt. 

-Desuden kunne jeg også se, at lokalerne vil give en bedre mulighed for indretning af et moderne apotek - hvilket ikke mindst skyldes de flere kvadratmeter.  

Det betyder at såvel medicin som plejeprodukter nu får mere plads. Desuden har de regulære lokaler også muliggjort en robot, som fungerer som et lille lagerhotel. Den vil sørge for at lægge medicinen på plads og hente den frem igen, når apotekspersonalet efterspørger den. 

-Det betyder, at personalet kan koncentrere sig om kunderne i stedet for at gå frem og tilbage, siger Lonnie Skovfoged, der ser meget frem til at byde kunderne velkommen på den nye adresse fra på mandag.

Flytning på halvandet døgn

Selve flytningen fra Nørregade til Torvet kommer til at foregå på halvandet døgn, nemlig mellem lørdag eftermiddag og mandag morgen, når apoteket åbner på den nye adresse.  

-Vi må nemlig ikke holde lukket, fortæller Lonnie Skovfoged, der mener, at med en god planlægning skal det nok lykkes. Vi glæder os!.   


Der er stadig travlhed forud for åbningen af Farsø Apotek på den nye adresse, Torvet 8, på mandag.
I går kom apoteker skiltene på plads på facaden.

 

e-max.it: your social media marketing partner