Kr. 50.000 til turismefremstød

VESTHIMMERLAND: I dag mødtes Visit Vesthimmerlands Advisory Board på Den Gamle Foderstof i Gedsted

for at fordele penge til Vesthimmerlandske turismefremstød.  

VisitVesthimmerlands Samarbejds- og Udviklingspulje på 50.000 kr., blev sat i verden sidste år med det formål at støtte turismeudviklingen i Vesthimmerland.  

I løbet af januar og februar måned har VisitVesthimmerland modtaget ansøgninger til puljen.  

-Projekterne, puljen har modtaget, spænder bredt og kan være med til at fremme turismen i vores destination. Det glæder os, at vores turismeerhverv er præget af udvikling, og ser muligheder for nye tiltag, som kommer såvel turisterne som turismeaktørerne til gode i form af samarbejder, nytænkning og kreativitet, fortæller turistdirektør Jimmi Petersen. 

Samarbejds- og Udviklingspuljen modtog 7 ansøgninger, hvortil der blev søgt beløb på 80.000 kr. i alt. Heraf opnåede 4 ansøgninger tilsagn til Advisory Board mødet, og dermed blev hele puljen på 50.000 kr. delt ud. 

Advisory Boardet er VisitVesthimmerland rådgivningsorgan og består af repræsentanter fra turismeerhvervet i Vesthimmerland. Advisory Boardet vurderede i fællesskab alle 7 ansøgninger, hvoraf man i enighed valgte at uddele puljer til 4 ansøgninger der var skarpt turismerelaterede ift. udvikling, samarbejder og nye tiltag. 

Disse projekter har modtaget tilsagn fra Samarbejds- og Udviklingspuljen 2019: Herregården Hessel kr. 10.000 til Hestedag, historisk dyrskue og himmerlandske fødevarer. Jeppe Rosenskjold kr. 10.000 til vandcykler i Frederik d. 7.’s kanal. Aars Turistforening kr. 10.000 til tænkestol (bænk) placeret ved Rævemosen i Aars og Muslingebyen Løgstør sammen med flere lokale aktører kr. 20.000 til fælles fødevaretelt til Muslingefestival 2019.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: