FARSØ: Hvordan involverer man forældrene til eleverne på Farsø Skole mere i deres dagligdag på skolen?.

Det spørger Skolebestyrelsen sig selv, og derfor har den taget initiativ til en gang ”Dialogkaffe”, altså hvor man på cafebasis kan møde skolebestyrelsen og skolens ledelse til drøftelse af emnet.

I dag kommunikerer skolen kun med forældrene via skolens intranet.

-Og netop denne form for kommunikation er meget oppe at vende for øjeblikket. Gives der for meget eller for lidt via denne vej, siger Dorthe Rolighed, SFO og Indskolingsleder på Farsø Skole.

Hvis der gives for lidt, hvor kan man så få indsigt i hvad f.eks. skolebestyrelsen laver, og hvad kan man være medbestemmende i som forælder. Hvad betyder de seneste besparelser på Farsø Skole for mit barn og hvem skal jeg gå til hvis jeg oplever at mit barn.. Hvordan kan forældre hjælpe til børnenes læring.

Men ”Dialogkaffen” åbner også op for nye initiativer til hvordan skolen kan bruges, når eleverne ikke er der – eller måske netop når de er der.     

Disse og mange andre spørgsmål vil skolebestyrelse og ledelse gerne svare på ansigt til ansigt, og på den måde invitere forældrene ind på skolen, hvor man også kan få et kig på skolens faciliteter og indretning hvis man ønsker det. 

Den første omgang ”dialogkaffe” finder sted på skolen i morgen eftermiddag, og man håber det kun bliver det første i rækken af cafemøder hvor forældrene inviteres ind på skolen.                       

 

e-max.it: your social media marketing partner