FARSØ: Som allerede bekendtgjort i november har Farsø Apotek købt egne lokaler, nærmere bestemt bygningen på Torvet 8 i Farsø midtby, der tidligere har været ejet af Spar Nord.

Om en måned, nærmere bestemt den 15. april er bankforretningerne i bygningen skiftet ud med apotekervarer.  

Flytningen sker et år efter, at Farsø Apotek den 1. april 2018 fik ny ejer, nemlig apoteker Lonnie Skovfoged, som også ejer apotekerne i Aars og Aalestrup. 

Krav om adgangsforhold
Fælles for de tre byer har apoteket haft til huse i de oprindelige bygninger Men af hensyn til nutidens lovmæssige krav omkring adgangsforhold til butikker, har hun valgt at flytte til ny adresse i alle tre byer. 

Da Spar Nord bygningen i Farsø blev sat til salg kunne hun se, at mange af kravene om niveaufri adgang til apoteket og egne parkeringspladser vil blive opfyldt.  

Moderne apotek med robot
-Desuden kunne jeg også se, at lokalerne vil give en bedre mulighed for indretning af et moderne apotek - hvilket ikke mindst skyldes de flere kvadratmeter.  
 

Det betyder at såvel medicin som plejeprodukter vil få mere plads. Apoteket vil få installeret en robot, som fungerer som et lille lagerhotel. Den vil sørge for at lægge medicinen på plads og hente den frem igen, når apotekspersonalet efterspørger den.  

-Det betyder, at personalet kan koncentrere sig om kunderne i stedet for at gå frem og tilbage, siger Lonnie Skovfoged.  

Udvider sortiment
Desuden vil apoteket også få flere plejeprodukter i sortimentet.  

-Dem har vi ikke haft plads til før.           

Håndværkere er lige nu i fuld gang med at gøre lokalerne klar. Lige nu er det alt det elektriske de står for tur – bl.a. til den nye robot.  

Flytning på halvandet døgn
Selve flytningen fra Nørregade til Torvet kommer til at foregå på halvandet døgn, nemlig mellem lørdag eftermiddag og mandag morgen.
 

-Vi må nemlig ikke holde lukket, fortæller Lonnie Skovfoged, der mener, at med en god planlægning skal det nok lykkes. Vi glæder os!.    

Med til bygningen hører også lejemål på 1. salen, som fortsat vil blive brugt til dette formål.   

 

e-max.it: your social media marketing partner