FARSØ: I denne uge er kulturugen også rykket ind på Farsø Skole. Temaet for hele skolen vil være  ”Danskhed – forskellighed og fællesskab”

Ugen igennem vil de enkelte årgange arbejde med teamet på rigtig mange forskellige måder, for til sidst at lave en messe i dag fredag.   

Messen begynder i Dronning Ingrid Hallerne, hvor elevrådsformand Bahati Riziki Alimasi og skoleleder John Andersen vil byde velkommen. Herefter vil nogle af eleverne opføre en ballet mens andre vil synge H. C. Andersens sange.

Herefter går alle over på skolen.

Her kan man følge ”den røde tråd” rundt på dele af skolen. Her vil være fernisering af de produkter og temaer, som eleverne har arbejdet med i løbet af ugen. Her vil være udstillinger, film, happenings samt smagsprøver.

Udstillingerne vil være at finde i området omkring Mediateket/hovedindgangen, gangene omkring fællessalen og i fællessalen – der vil være en rød tråd, man kan følge, så man kommer hele vejen rundt.

Der vil desuden være mulighed for at købe pizza, pølsehorn, boller mm.

-Messen er åben for alle og vi glæder os til at åbne dørene på Farsø skole, og vise resultaterne efter en uge i kulturens tegn, lyder det fra Dorthe Rolighed, SFO- og indskolingsleder på Farsø Skole.

 

e-max.it: your social media marketing partner