VESTHIMMERLAND: Fodboldklubberne Farsø-Ullits IK og Aars Idrætsklub skaber sammen med Messecenter Vesthimmerland i slutningen af denne måned et stort koncertarrangement i Aars.

Navnene på plakaten i år er Anders Blichfeldt (Big Fat Snake), Hardinger Band, Søs Fenger og Die Herren.

Billetsalget og opbakning fra sponsorer går helt forrygende.

-Vi er nu gået ind i den sidste måned op til det store koncertarrangement i Messecenter Vesthimmerland. Billetsalget til koncerten går rigtig godt – vi nærmer os 1.000 solgte billetter, hvoraf mere end 500 starter aftenen op med fælles spisning i Messecenteret.

Håber på 1.500-1.700 koncertgæster
Det er vores håb, at vi kan nå op omkring 1.500 – 1.700 gæster i alt, så vi håber stadig på at få solgt en masse billetter i løbet af marts måned, fortæller de to klubrepræsentanter Kim Nyby fra Farsø-Ullits IK og Per Nyborg fra Aars IK.  

I starten af december offentliggjorde fodboldklubberne Farsø-Ullits IK og Aars IK at de ville gentage succesen fra 2018 og skabe et stort koncertarrangement i Messecenter Vesthimmerland.

Sidste år nåede vi på ca. 1.500 gæster til koncerten, hvoraf ca. 600 spiste forud for arrangementet.

Overskud til ungdomsarbejde
Overskuddet til hver af de to fodboldklubber blev sidste år på ca. 125.000 kr.

-Et beløb af denne størrelse gør en kæmpe forskel for ungdomsarbejdet i fodboldklubberne. Vi håber derfor, at der ved koncertarrangementet i år også bliver mulighed for at lave et godt overskud. 

Udgifterne til kunstnerne er øget 15 – 20% i forhold til sidste år, så vi skal gerne op omkring 1.700 gæster, for at skabe et overskud på niveau med sidste år, fortsætter de to fodboldklubber. 

Da vi i 2018 afviklede koncerten for første gang, fik vi utrolig mange positive tilbagemeldinger fra koncertgæsterne. Setup’et med at starte koncertaftenen med en lækker 2 retters menu, hvor venner, familie og arbejdskollegaer kan sidde og hygge sig fungerede rigtig godt. 

Under selve koncerten var der også en fantastisk stemning sidste år – vi havde fået sammensat et musikprogram, der fik hallen til at koge, lige fra starten, hvor i særdeleshed finalen sidste år med Queen Machine, virkelig var en oplevelse. Med de navne vi har på plakaten i år, gør vi alt hvad vi kan for at skabe denne fede stemning på ny, slutter Kim Nyby og Per Nyborg.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner