FARSØ: Et aktivitetsudvalg under Farsø Handelsstandsforening har gennem et stykke tid arbejdet på en særlig event for kvinder. 

Senere på året er en pendant kun for mænd i støbeskeen.

”Kvinden i Fokus” er en særlig lørdag eftermiddag for kvinder, hvor 9 butikker i Farsø giver en masse inspiration til hvad der kun interesser kvinder.

Eksklusivt foredrag med Jim Lyngvild
Men inden rundturen til butikkerne, vil der være eksklusivt foredrag med Jim Lyngvild på Centertorvet i Farsø Rådhuscenter. Han kræver egentlig ikke en nærmere præsentation da han er en kendt medieperson og er meget god til at komme frem med sine budskaber, men den kommer alligevel her.

Jim Lyngvild er uddannet designer fra Fashion Design Akademiet og har også gået på fotografskole.Han drev gennem flere år forretningen Gespenst i København, hvor han solgte tøj af eget design. De senere år har han fungeret som modekommentator, ligesom han har skrevet flere bøger.

Han er også reality stjerne og har bl.a. medvirket i Robinson Ekspeditionen, Til middag hos.., 4-stjerners Middag, 4-stjerners Rejse, Zulu Djævleræs og Britain's Got Talent i 2009, hvor han dystede mod James Boyd i indtagelse af Ferrero Rocher-chokolader på tid. Lyngvild vandt, men slog dog ikke sin tidligere rekord fra Go' Aften Danmark på 7 stk. på et minut.

Privat bor han sammen med sin mand, Morten, i sin selvdesignede vikingeborg "Ravnsborg" ved Korinth på det sydvestlige Fyn.

Jim Lyngvild har i samarbejde med familiefirmaet Plum A/S, skabt Raunsborg® Nordic en skønhedsserie til kvinder og mænd og i samarbejde med Bryggeriet Vestfyen har han skabt Bryggeriet Frejdahl. 

Den danske designer deltog i 2016 i et af Kinas mest sete tv-programmer, hvor der er over 200 millioner, der ser med. I dette program konkurrerer designere om at lave det flotteste modetøj. Deltagelsen førte ikke til sejr, men efterfølgende solgte han sin tøj-kollektion for over 61 millioner danske kroner. Hele dette beløb valgte han at donere til en organisation, der passer på syge børn i Kina. Hans optræden i programmet har, efter hans eget udsagn, givet ham en slags stjernestatus i Kina.  

Ud over ungdomsbøger, faktabøger, romaner og en selvbiografi om hans barske barndom har han naturligvis også skrevet flere bøger om mode og livsstil.  Der kan nævnes; Skøn som du er (Nyt Nordisk Forlag, 2007), Eye wear: fashion, styling & makeup (Frands Jensen A/S, 2010), Mary - prinsesse med stil (Aschehoug, 2006), Mit vilde vikingekøkken (Lindhardt & Ringhof, 2013 m.fl.   

Med andre ord har Jim Lyngvild nok at berette om i sit 45 minutter lange foredrag, der sammen med hans kendte gestetik, bliver meget underholdende. Efterfølgende bliver der mulighed for at tage selfier og/eller få en Jim Lyngvild autograf.  

Inspiration for kvinder i butikkerne
Efter servering af ”bobler” og ”sødt” fortsætter eftermiddagen med inspiration for kvinder i 9 Farsø butikker, som står bag denne kvindeevent. Butikkerne er: Inge & Birthe, Nyt Syn, Matas, Diamanten, KJ Gulve & Gardiner, Stil & Sko, Blomsterforretningen Farsø, She og Tøjeksperten.
 

Kvinderne vil blive inddelt i hold og med sig rundt til butikkerne får de en særlig goodiebag; En stofpose med ”Kvinden i Fokus” logo på, som vil blive fyldt op af butikkerne på vejen rundt. Håbet fra butikkerne er, at de 150 deltagende kvinder i eventen også efterfølgende vil huske på en god eftermiddag og stolte vil bruge stofposen, når de handler i Farsø.  

Lige nu udleveres en flyer om eventen fra de deltagende butikker, ligesom billetsalget af de 150 billetter er gået i gang.   


Modeskaber m.m. Jim Lyngvild gæster i starten af april Farsø i forbindelse med en særlig kvindeevent, som 9 Farsø butikker står bag.                            

 

e-max.it: your social media marketing partner