FARSØ: ”Kulturugen Aha!” byder på et væld af spændende arrangementer, der er kommet til verden i samarbejde mellem nye og anderledes samarbejdskonstellationer.

Ét af de arrangementer er ”At bo og leve i Vesthimmerland” som finder sted i hhv. Farsø og Aars. Her inviterer Aars Boligforening, EDC Danebo, Jutlander Bank og Vesthimmerlands Biblioteker indenfor i nye hjemlige rammer.  Sammen slår arrangørerne dørene op til et anderledes ”Åbent Hus”, hvor man kan smage på livet i en lejlighed og de økonomiske og kulturelle gevinster, der følger med. Samtidig kan man nyde lidt godt til ganen, mens man læner sig tilbage i sædet og nyder den musikalske underholdning.

Aftenen byder på et inspirerende program, som giver svar på, hvordan man kommer fra hus til lejlighed og hvad det økonomisk vil betyde at bo til leje. Man kan også blive klogere på, hvilke investeringsmuligheder man får efter salg af fast ejendom og ikke mindst, hvad man skal bruge al sin tid på, når man ikke længere er bundet af hverken hækklipning, snerydning eller et utæt tag.

- Hjemlige rammer og økonomi betyder naturligvis en masse, når man vælger at flytte. Men for mange er det også vigtigt at bo et sted, hvor der sker noget – et sted, hvor man finder et fællesskab og et rigt kulturliv. På det område har Vesthimmerland en masse at tilbyde, og derfor er det naturligt at fortælle om Vesthimmerlands kultur, når man taler om at flytte hertil, forklarer Randi Kristensen fra Vesthimmerlands Biblioteker.

Foruden viden om økonomi, investeringer og kultur i forbindelse med at flytte til Vesthimmerland, byder de to arrangementer desuden på et musikalsk indslag med tenoren Jens Jagd. Den prisbelønnede operasanger er til daglig ansat ved Den Jyske Operas Kor, og har sunget Yamadori i Puccinis Madame Butterfly og senest Gastone i Verdis La Traviata. Ved siden af sit operavirke optræder Jens Jagd jævnligt i kammermusikalsk sammenhæng og ved kirkekoncerter.

Direktør for Aars Boligforening Brian Larsen finder det særdeles relevant at bringe kulturen ind i borgernes hverdag.

– Det kulturelle aspekt bør bringes i spil, hvor det er muligt. Foruden gode boligforhold er kulturelle aktiviteter nemlig en af de væsentlige ingredienser i tilværelsen, fastslår Brian Larsen.

Arrangementet i Farsø finder sted i Dronning Ingrid Hallerne og vil naturligvis også have fokus på Aars Boligforenings nye byggeri i Farsø midtby på ”Morten Nielsen Grunden”. 1. etape byder på 24 lejligheder som vil være indflytningsklare i efteråret 2019.

Se annoncen for arrangementet her


En anderledes form for ”åbent hus” vil med økonomi, kultur og frihed inspirere til at flytte til Vesthimmerland – og byder desuden på musikalsk underholdning ved prisvindenden operasanger Jens Jagd.

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner