FARSØ: I dag lød det officielle startskud for Vesthimmerlands Kulturuge AHA. Åbningsarrangementet fandt sted på de tre Farsø virksomheder Danilift, Outline og Unoform.

300 tilmeldte Vesthimmerlandske borgere deltog i de tre timer arrangementet varede. Det bød på musik, god mad og ikke mindst at stifte bekendtskab med de tre Farsø virksomheder.

Åbningstalen fandt sted samtidig på de tre virksomheder og blev derfor fremført at tre talere, nemlig borgmester Per Bach Laursen hos Outline, formand for Kultur- og Fritidsudvalget Asger Andersen hos Danilift og næstformand i Kultur- og Fritidsudvalget Niels Heebøll hos Unoform.

Herefter var der velkomst og virksomhedspræsentation hos Outline og Unoform, hvor direktør hos Outline Jens Sørensen fortalte om vinduesproduktion og Steen Kristensen, produktionschef hos Unoform fortalte om køkkener. 

Hos Danilift talte de store lifte deres eget sprog mens Lenny og Waqas fra Outlandish -sammen med deres guitarist, indtog scenen under liftene. ”Kranhallens” akustik var perfekt til koncerten og de kendte Outlandish numre fik straks publikum til at synge med. 

I Outlines produktionshal, blandt store stakke af træ, var det en jazz kvartet ført an af det prisbelønnede jazztalent Mathias Heise, som sørgede for lækker lyd og stemning

Køkkenvirksomheden Uno Form stod for at forkæle smagsløgene med lokal gourmetmad fra Kanalfogedens Køkken i Løgstør- akkompagneret af det lokale pianisttalent Ebbe Michelsen.

Dagens gæster var mange oplevelser rigere efter kulturugens åbningsarrangement.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner