VESTHIMMERLAND: Som aldrig før lever Cabaret ALFA op til sit navn – Aalestrup, Løgstør, Farsø, Aars.

Ideen til Cabaret’en opstod, da kommunesammenlægningen trådte i kraft. En cabaret/revy for hele Vesthimmerlands kommune, og den skulle ikke gå de mange lokale revyer i bedene, men tværtimod dække stort og småt i samfundet og aktuelle ting i lokalområdet. Derfor er tekstforfattere fra andre revyer i landet inviteret til at levere bidrag dertil (og der kommer mange!!) 

-Vi har denne gang endnu flere aktører og andre frivillige fra hele kommunen, fortæller Lene Weiss fra Cabaret ALFA.

Fra Aalestrup-området kan vi bl.a. præsentere Tage Asp og Lars Refsgaard som musikere. 

Fra Farsø-området er Ida Teilberg en særdeles kompetent blæksprutte. Hun holder styr på slagets gang, og bilen futter utallige gange fra Louns til Aars. Som en af de nye på scenen kan man ligeledes opleve Liselotte Poulsen fra Hvalpsund. Liselotte har spillet dilettant i en årrække, har optrådt i Hvalpsund Revyen og til flere private fester. En ”gammel” kending i Cabaret ALFA er Tonny Struwe Poulsen, Giver, men han tilbringer en stor del af sin tid i Hvalpsund. 

Løgstør-området er repræsenteret dels i orkesteret: Christian Høgh Sørensen (dog nu bosiddende i Aalborg) – og dels på scenen: Lissy Kloster fra Næsby. Lissy er også ny på scenen, men hun er kendt fra Løgstør Revyen, Ranum Revyen, Vegger Revyen samt Cabarytter på Rytterbaren i Ranum. 

Fra Aars-omådet er Måns Mårtensen, Haubro, musiker, og som skuespillere har vi 2 ”gamle” kendinge: Kirsten Olsen fra Østrup og Terkel Hatting-Kristiansen fra Aars. Ny på scenen i år er Gitte Brændstrup, Blære, hun har spillet dilettant og sommerrevy i Blære og har desuden optrådt ved diverse fester som et muntert indslag. Kostumeansvarlig er Lillian Zimmer og scenografiansvarlig er Gunhild Mølgaard.

Instruktør Ole Jakobsen kommer fra Hobro og er instruktør for 5. gang, og kapelmester Kim Bernt kommer fra Vognsild. Derudover er bestyrelse og resten af de 45 frivillige godt repræsenteret fra hele området.  

Lys og lyd er i gode hænder hos Musikhusets Søren Lyd!

Årets Cabaret er som tidligere en skøn blanding af sketches og sang. Mange af teksterne er hentet fra forfattere til de ”store revyer”, og mange aktuelle emner og personer bliver taget under kærlig behandling.

 

e-max.it: your social media marketing partner