GATTEN: 2019 er startet i høj fart hos Himmerland Golf & Spa Resort i form af direktørskifte og igangsætning af en millioninvestering i renovering af alle værelser.

Nu vil den nye direktør invitere lokalbefolkningen til at benytte sig af resortet hele året rundt.

Årsskiftet har betydet store ændringer hos Himmerland Golf & Spa Resort, der, med tiltrædelse af ny direktør og store investeringer i renovering af hotellets værelser, ser ind i en spændende og ikke mindst travl periode. Den nye direktør Mark Bering har store visioner for resortet og ønsker i højere grad at signalere åbenhed og give lokalbefolkningen lyst til at benytte sig af hotellet:

Andet end golf
- Vi har et ønske om at være et åbent sted, som ikke kun henvender sig til golfturister og kongresser. Vi synes, at vi har en masse at byde på - også for lokalbefolkningen i hele Himmerland, og håbet er, at vi kan blive et udflugtsmål, der tiltrækker en masse himmerlændinge hele året rundt, lyder det fra Mark Bering, direktør i Himmerland Golf & Spa Resort.  

Badeland og bowling i vinterferien
Vinterferien byder på en masse spændende aktiviteter hos Himmerland Golf & Spa Resort. I uge 7 og 8 udvider resortet åbningstiderne i badelandet, og det vil desuden være muligt at udfordre familien på bowlingbanen og slutte kampen af med et godt burgertilbud hos Backstage at Bobby’s.

Derudover kan lokalbefolkningen nyde godt af et helt særligt tilbud på en spektakulær gourmetoplevelse på Restaurant P.O.L.O. i hele februar. Menuen vil bestå af tre retter, der er inspireret af det fransk-nordiske køkken og sammensat særligt til lejligheden af køkkenchef Magnus Toft Pedersen. 

- Foråret vil byde på en masse spændende arrangementer på Himmerland Golf & Spa Resort, og jeg håber, at løbende tiltag som dette vil skabe en masse liv i en lang række af vores faciliteter, siger Mark Bering. 

e-max.it: your social media marketing partner