FARSØ: I forlængelse af sidste uges udmelding vedr. Farsø Rotary Klubs økonomiske støtte til Farsø-projektet ”Farsø Fælled”, er endnu en ”hjælper” kommet på banen.

I lighed med Rema 1000 Farsø vil Super Brugsen Farsø give sine kunder muligheden for at støtte projektet. Det sker ved at man putter sin flaskebon i en opsat donationsboks ved flaskepant automaten.

De beløb der doneres på denne måde fordobles i første omgang af Farsø Rotary Klub og efterfølgende af Rotary Danmarks hjælpefond.

Det er Farsø Rotary Klubs håb at man via flaskepant og andre aktiviteter kan indsamle kr. 25.000 lokalt, som så altså kan blive til kr. 100.000.

Om projektet ”Farsø Fælled”
Med udviklingen af området mellem Dronning Ingrid Hallerne og Idunsvej i Farsø skal byens sociale og fysiske sammenhængskraft styrkes. Projektet knytter sig til ”Den røde tråd”, der forbinder udfoldelsesmæssige og kulturelle funktioner i et samlet forløb på tværs af Farsø, og under projekttitlen ”Farsø Fælled” vil området ved Dronning Ingrid Hallerne over de kommende år blive transformeret fra boldbaner til hele byens bevægelseszone:
 

På tværs af aldersgrupper, idrætsdiscipliner, fysisk formåen og grader af indre legebørn skal flere af Farsøs borgere opleve at have mulighed for at være aktive i og på tværs af området. De fysiske rammer skal invitere de selvorganiserede og de uorganiserede idrætsudøvere til samtidig med, at træningsforholdene for de eksisterende brugere af området får et løft. Stadion-området skal styrkes som destination, og funktionen som forbindelse på tværs af byen skal tydeliggøres. 


Lokale aktører og (kommende) brugere af området har løbende bidraget til projektet med viden og ideer, og i foråret 2018 har Vesthimmerlands Kommune bedt VEGA landskab om hjælp til at finde den røde tråd blandt de mange input og præsentere en helhedsplan med et samlende greb for udviklingen af ”Farsø Fælled”.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner