FARSØ/AARS: Hen over de næste tre år vil Arne Bach Pedersen VVS på Industrivej 2B i Farsø v. Mikael Sadolin Pedersen, overtage Himmerlands Gas - Olie og VVS Teknik på Markvænget 24 i Aars, ejet af Elmar Buus Pedersen.

Det sker i kraft af, at kunne udføre flere forskellige opgaver for kunderne, men også som en del af et generationsskifte, da Elmar Buus Pedersen påtænker at gå på pension om 3 år, når han fylder 65 år.

-Vi har kendt hinanden i årevis og samarbejdet startede med at vi lånte reservedele af hinanden, fortæller Mikael Sadolin Pedersen. Det er vel en 2-3 år siden, at vi startede med at tale om at udvide samarbejdet, og det er der vi er nået til i dag.          

De to virksomheder forbliver således på de nuværende adresser i henholdsvis Aars og Farsø med deres værksteder, servicebiler og personale, men al administration vil fremover være samlet i Farsø.

Elmar Buus Pedersen vil være daglig leder i Aars og have to ansatte tilknyttet afdelingen, der fortrinsvis vil have service på olie- og gaskedler, men der vil også blive udvidet på VVS siden.

De to virksomheder vil således komplimentere hinanden på vand, varme, gas, olie, varmepumper, smedearbejder og biogasanlæg. Begge virksomheder har uddannede og specialiserede ansatte indenfor disse områder.

-På den måde - ved at lægge vore kompetencer sammen, kan vi servicere alt vedrørende varme og vand, fortæller Mikael Sadolin Pedersen.

En anden fordel er også, at de ansatte, der udgør 14 i Farsø og 3 i Aars kan fordele opgaverne imellem sig – herunder tilkaldevagter.   

Elmar Buus Pedersen er startede som ”oliefyrsmand” i 1982. I 1987 etablerede ham Himmerlands Gas, Olie og VVS Teknik.

-Med i omegnen af 2.500 serviceaftaler er der nok at se til, fortæller Elmar. Alle oliefyr skal serviceres en gang om året, mens det får gasfyrs vedkommende gælder hvert andet år.

Et service tager ca. 2 timer, så en veltilrettelagt arbejdsdag betyder 4 servicebesøg for hver af de 3 ansatte – der foruden Elmar, er tilknyttet disse opgaver.

Der arbejdes også en del med konverteringer, altså eksempelvis fra olie til gas, olie til pillefyr eller olie til varmepumpe.   

De to virksomheder - slået sammen, dækker hele Himmerland. Tager man industrikunderne med, herunder også præfabrikation til biogasanlæg, arbejder de i hele Danmark.  

48-årige Mikael Sadolin Pedersen er 2. generation i sin fars virksomhed Arne Bach Pedersen VVS, som blev etableret i 1972 i Gedsted. I 1987 flyttede virksomheden til Farsø på Svoldrupvej 14. I 2003 flyttede virksomheden til sin nuværende adresse på Industrivej 2B efter opkøbet af Bendixen Blik & Sanitet.

Mikael Sadolin Pedersen blev oprindeligt uddannet elektriker i 1987, herefter VVS-installatør og VVS tekniker i 2002, og i 2003 blev han direktør for Arne Bach Pedersen VVS.        

 

e-max.it: your social media marketing partner