FARSØ: Det var 25. gang, at Aalborg Symfoniorkester her til eftermiddag fik de musikalske champagnepropper til at springe ved nytårskoncerten i Dronning Ingrid Hallerne.

Formand for Farsø Kulturråd, Karen Pedersen bød velkommen til de 400 deltagere i årets nytårskoncert, hvor flere adspurgt, kunne bekræfte at de havde været med de fleste af årene.

-Først vil jeg lige komme med en undskyldning, fordi vi sådan har lavet rod i jeres kalender. For det første er koncerten flyttet fra fredag til lørdag og ikke nok med så har vi også flyttet den fra kl. 19.00 til kl.15.00. Vi beklager!.

Og så vil jeg sige velkommen til nytårskoncert nr. 25 her i Dronning Ingrid Hallerne. Men ikke nok med det så er det faktisk mere end 25 år. For i starten afholdte vi nytårskoncerten hvert andet år, lød det fra Karen Pedersen.

Det kan vi godt komme med et bifald for!.

Farsø Kulturråd har alle gange stået bag den traditionsrige nytårskoncert i Farsø med Aalborg Symfoniorkester, der hvert år stiller op sammen med gæstesolister.

-I år under ledelse af dirigent Henrik Vagn Christensen, lød det videre fra Karen Pedersen. Og solisterne de er: Og her må jeg desværre også komme med en ændring, fordi Tuva Semmingsen er gået hen og blevet syg. Men i stedet tager Nina Bols Lundgren over. Og vi har lige hørt prøver på det, så det bliver vi ikke kede af. Men når hun kommer ind så giv hende et ordentligt bifald for det må ikke være nemt lige at hoppe til.

Solisterne var sopran Nina Bols Lundgren og baryton Joachim Knop og sidstnævnte skulle også holde styr på aftenens program som konferencier.  

I modsætning til de forrige år hvor Farsø enten har været den første by eller en af de første på Aalborg Symfoniorkesters turne rundt i Nordjylland med Nytårskoncerten, var Farsø i år rosinen i pølseenden

400 tilhørere havde taget plads i Dronning Ingrid Hallerne til årets nytårskoncert


Flere kunne bekræfte at de havde været med til de fleste af nytårskoncerterne gennem årene.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner