FARSØ: Farmas A/S - med hovedsæde i Farsø, er en af landets største New Holland forhandlere, og er en familievirksomhed med dybe rødder i den jyske muld.

Virksomheden blev stiftet i 1941 af Kr. Nielsen. Poul Nielsen, hvis farbror stiftede virksomheden, blev direktør i 1971 og i 1998 overtog hans datter, nuværende direktør Anette Rosengreen posten.

Nu er tiden kommet til at tage næste skridt og pr. 1. januar 2019 er Ole Borup Rosengreen, søn af Anette, udnævnt til underdirektør, som led i et glidende generationsskifte.

-Jeg er glad for at jeg kan videreføre Farmas’ værdier i familien.  Ole og jeg arbejder tæt sammen og bliver ved med at gøre det længe endnu. Jeg har ikke planer om at trappe ned, siger Anette Rosengreen med et smil på læben.

Et generationsskifte skal planlægges i god tid. Det er vigtigt for mig at der er lagt en plan for fremtiden, så vi sikrer arbejdspladsen og virksomheden bedst muligt, supplerer Anette Rosengreen.

Farmas A/S beskæftiger i dag 98 medarbejdere fordelt på 4 afdelinger, og der er sket meget de seneste år. I 2013 skete der en omstrukturering af New Holland forhandlernettet i Midtjylland og Farmas fik dermed muligheden for at udvide aktiviteterne mod syd og etablerer en ny afdeling i Herning.

I 2017 skete der ligeledes en omstrukturering og denne gang udvides der mod nord i Vendsyssel og der etableres en afdeling i Brønderslev.

Senere i 2018 indgås der en aftale med områdeforhandler Ole Hedeman Maskinforretning om salg og service i Østhimmerland.

Ole Borup Rosengreen kommenterer: - Ja, der er sket meget i Farmas-regi og branchen de senere år, og det er rigtig spændende at være en del af. Det at jeg nu har fået en ny titel ændrer ikke en hel masse i dagligdagen – men er som sagt en del af en længere proces.

 

e-max.it: your social media marketing partner