FARSØ: Man kan godt glæde sig til i aften, hvor der finder endnu en julekoncert sted i Farsø kirke.

Denne gang med Den Unikke Trio, som består af Tina Siel (sang), Tine Lilholt (fløjte, harpe) og Knud-Erik Trane (klaver).  

Tina Siel har gennem de sidste syv år haft det unikke samarbejde med Tine Lilholt og pianisten Knud Erik Thrane omkring kirke og julekoncerter. Denne unikke trio har igennem de seneste syv år arbejdet sammen og lavet mange succesfulde koncerter i de danske kirker, forsamlingshuse og koncertsale. 

Koncerterne er meget stemningsfyldte og indeholder musik i alle genrer. Trioen har valgt at koncentrere sig om tre temaer: forår, efterår og jul. Programmerne er sammensat af årstidens sange og salmer og arrangementerne giver plads til det smukke samspil, såvel som solistpræstationer. Trioen klæder hinanden fantastisk, og den vil til enhver lejlighed efterlade publikum i god stemning og højt humør. 

Tina Siel er den landskendte sangerinde, som igennem mange år har været professionel sanger med mange CD udgivelser bag sig. Hun er kendt for sin fløjlsbløde stemme. Tina har en unik evne til at finde ind i sangens sjæl og vil føre publikum både stemningsfuldt og humoristisk igennem programmet. Tina Siel viser igen og igen, at hun er en af landets bedste sangerinder og bedre end nogensinde. Udover turnevirksomheden er Tina Siel også kirkesanger i Flade og Gærum Kirker. 

Tine Lilholt spiller forskellige fløjter og harpe og er vel mest kendt for sine mange år i Lars Lilholt band. Tine spiller uforglemmeligt smukt på fløjte og er et geni til at finde ind i fløjtens sjæl i sine flotte improvisationer. Tine vil ved koncerterne ligeledes fremføre solistnumre med sin klassiske baggrund. Harpen er blevet Tine Lilholts andet instrument, som hun mestrer og fremfører både som akkompagnement og i solistnumre. Udover at turnere er Tine Lilholt ansat som kirkesanger i Arden Kirke. 

Knud-Erik Thrane er pianist med klassisk baggrund. Han har igennem hele sit liv arbejdet med musik. Knud-Erik er den fødte akkompagnatør og kapelmester og vil med sin indføling og flotte harmonier lægge en smuk bund for de to skønne solister. Knud-Erik Thrane er i øjeblikket under uddannelse til organist og vil i kirkerne også kunne høres på dette svære instrument. Udover sit musiske virke er Knud-Erik Thrane også ansat som organist i Flade Kirke. 

Bemærk billetterne til koncerten sælges i forsalg hos Bog&Ide i Farsø Rådhuscenter. Overskuddet fra koncerten vil gå til skolebørn i Centralafrika.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner