FARSØ: Orla Bech Jensen, kendt under navnet ”Snapper” har netop begået en bog om hans liv, som tog sin begyndelse i Glerup ved Gedsted, en opvækst i Gl. Ullits og Farsø - og siden hen har trukket tråde til andre dele af landet sammen med andre fra Farsø-egnen.

Starten af bogen beskriver tiden med store børneflokke og en mor som var født udenfor ægteskab. Han er selv udkommet af en karl og køkkenpige som mødes på Lerkenfeldt. Han vokser op på en lille landbrugsejendom og har tre ældre storsøstre, selv er han som dreng et ønskebarn. Da Orla er 2 år gammel flytter familien til en større gård i Gl. Ullits. Han fortæller i bogen at han har en fantastisk barndom her. Mange pligter, men også en enorm frihed. Sin skolegang havde han på Ullits Centralskole og sin realeksamen tog han på Farsø Skole. Som fejring af eksamen ender Orla på Trend Kro. Her møder han bl.a. Knud Christensen fra Farsø. Dette får betydning for hans senere valg om at blive kampvognssoldat hos Jydske Dragionsregiment i Holstebro og hans senere tjenergerning på Flamingo Pub i Holstebro – ejet af samme Knud Christensen.

Orla Bech Jensens tid i Flamingo Pub betegner han selv som han livs bedste tid, men også med omkostninger. Han får nemlig et alkoholproblem. 

Bogen handler om alle perioderne i Orla Bech Jensens liv, og alle de mennesker som har haft betydning i hans liv. De er alle beskrevet og nævnt ved navn, heraf en del fra Farsø og omegn. Men også de mennesker han har måttet skuffe under indflydelse af alkoholen.

-Jeg har gjort mit bedste til at skrive en faktuel, men også humoristisk måske lidt tragikomisk historie, siger Orla Bech Jensen. Han er i dag bosiddende i Odense med sin familie og har overvundet sit alkoholmisbrug.

Bogen ”Snapper fra Flamingo Pub” kan købes hos Bog & Ide i Farsø. 

 

e-max.it: your social media marketing partner