VESTHIMMERLAND: Vesthimmerlands Kommune deltager i en ny kampagne, der skal udbrede kendskabet til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

Kampagnen hedder ”Danmark for målene – Global Goals Tour”.  

I 2015 gik 193 lande sammen om 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Verdensmålene har vundet enorm udbredelse, men i Danmark kender kun 16 % af danskerne til målene. Det skal ”Danmark for målene” lave om på. 

- Med vores deltagelse i kampagnen sætter vi i Vesthimmerland ekstra fokus på FN’s verdensmål og bæredygtig udvikling, hvilket er et ansvar, som vi alle kan tage del i. Samtidig sætter kampagnen fokus på FN’s verdensmål med interessante vinkler og arrangementer, som kan inspirere og oplyse i underholdende rammer for alle, siger borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen og forklarer videre: 

Kommune og handelsstandsforeninger
- I Vesthimmerland samarbejder vi med handelsstandsforeningerne om kampagnen, så i alt 8 arrangementer med FN’s verdensmål på dagsordenen bliver fordelt i Farsø, Aars, Løgstør og Aalestrup. Det glæder mig meget, at de vil være med til at sprede de vigtige budskaber på en inddragende måde i hele Vesthimmerland, siger Per Bach Laursen.
 

”Danmark for målene” omfatter Global Goals Tour – et initiativ, som via en omfattende turné på 8 besøg i 48 danske byer eller kommuner har en mission om at udbrede de 17 verdensmål til 2.000.000 danskere i løbet af 2019 på en nærværende og inddragende måde. 

Starter med julearrangementer
Kampagnen kickstartes med to julearrangementer i december, som skal ses som små pop-up arrangementer af ca. 30 minutters varighed. Hver by og kommune får besøg af to underholdende og aktuelle scenearrangementer, som giver smil på læben, inspiration og noget at snakke om bagefter, og for de 100 første i hver by, vil der være en lille verdensmålsgave, som de kan tage med hjem.
 

Tryl i Farsø
I Vesthimmerland vil Aars og Farsø være de to byer, som får de to første besøg i december måned. I lørdags besøgte kokken Jesper Vollmer. Den 16. december er Farsøs tur, hvor tryllekunstner Anders Møller kigger forbi med trylleshow og trylleskole for børn ved Farsø  Rådhuscenter.
 

De resterende 6 arrangementer i Vesthimmerland vil finde sted i 2019, hvor Farsø og Aars også får selskab af Løgstør og Aalestrup med Global Goals Tour.

 

e-max.it: your social media marketing partner