FARSØ: Julehandel med stress og jag?.Sådan er det IKKE i Farsø,

hvor julegaveindkøbene i butikkerne betjenes med den sædvanlige service, som gør indkøbene klar til lige at lægge under træet juleaften. 

Ud over de rigtige julegaver byder Farsøs butikker også på julehygge og juleunderholdning i løbet af december. Farsøs juleprogram fremgår af denne avis og det byder på mange underholdende elementer i den kommende tid.  

På søndag er der julesang til julehandlerne fra Koret a Piece of Cake, samtidig med at butikkerne starter med deres søndagsåbninger frem til kl 15.00.

På næste torsdag kan man se frem til den populære Jule by Night, der bl.a. får besøg af Duoen Skidt & Kanel med kalenderhits på Centertorvet, men også et julehyggeligt indendørs julemarked i Farsø Rådhuscenters Centerbue mod Søndergade, hvor der sælges julelækkerier og unika julegaver fra lokale butikker, herregården Hessels laug og hobbyfolk med særlig kærlighed til julen. På centergangene kan man også traditionen tro i forbindelse med Jule By Night møde de lokale pengeinstitutter med gode råd, konkurrencer og lidt godt til ganen. Desuden sælges der også 200 portioner julemad i form af flæskesteg med rødkål på Centertorvet til kun kr. 25 pr. portion. Så denne aften, hvor der i øvrigt er åbent til kl. 21.00, er der god mulighed for både at få indkøbt gaver til julesækken, specialiteter til julebordet og få indtaget aftensmaden i Farsø til en billig penge.  

Der kan læses mere om denne juleevent i Farsø, i Jule By Night avisen - der også er smækfyldt med julegave ideer fra butikkerne, når avisen på næste onsdag lander i postkassen.  

Herefter er det særligt i weekenderne der vil være skruet op for julecharmen i Farsø, hvor der kan julehandles frem til kl 15.00 i butikkerne. I weekenderne vil der også være stort fokus på julehygge der især kommer børnefamilierne til gode; så som afhentning af julesokker hos julemanden, luciaoptog, trylleri, nissemusik og måske særligt besøget af populære Gurli Gris den 23. december, som vil være kendt af alle børn fra tv. 

Det skal også nævnes at butikkerne fra torsdag den 20.december udvider åbningstiderne yderligere, så alle har mulighed for at gøre deres julehandel lokalt, nemlig i Farsøs butikker. 

SE FARSØS JULEPROGRAM HER


Når julegaverne købes i Farsøs butikker, følger der også ekstra gaver med såsom fyldte julesokker til børnene og julehyggelig underholdning. Den 16. december byder på trylleshow for børn i særklasse


og den 23. december byder på optræden og Meet’nGreet med Gurli og Gustav Gris kendt fra tv.                 

 

e-max.it: your social media marketing partner