ALSTRUP: Efter en pause sidste år holder Galleri Alstrup igen et stort keramisk  lagersalg som gennem årene er blevet en fast del af mange  himmerlændinges og tilrejsendes liv.

I dag fredag og i morgen lørdag er der mulighed for at erhverve gode julegaver til en  rimelig pris, mens man tilbringer nogle fornøjelige timer med god  stemning, kaffe på kanden og juleknas i skålene.

-Det er morsomt denne ene gang om året, at opleve kø foran galleriet før  åbningstid, for ligesom ved ethvert andet lagersalg giver vi  alle samme  chance for at få de bedste tilbud, siger Galleri Alstrups indehaver  Hanny Abel.

"Der er rigtig meget at komme efter igen i år. Vi har inviteret gæster, som er med til at gøre udvalget større og mere  mangfoldigt. Blandt andet et udvalg af Anni Gamborgs plakater, postkort,  gavekort og klistermærker. Dorte Poulsen kommer med et strejf af jul, skønne kæder og armbånd i sølv og kobber, og strik der kan holde hænderne varme.

Gæstekeramikerne, er Hanny Abels kollegaer, Lisbeth Kristensen og Birthe  Morberg Nielsen som begge har deltaget flere gange.

En fast bestanddel af lagersalget er Himmerlands Største Keramiske Lotteri.

12 keramiske værker udført af de deltagende keramikere bortloddes og for  en beskeden sum kan man blive den heldige vinder af et stykke originalt  unika keramik. De 300 lodder får hurtigt ben at gå på. Udtrækningen af hovedgevinsterne foregår lørdag eftermiddag, som den sidste begivenhed ved lagersalget.

 

e-max.it: your social media marketing partner