FARSØ: Nu er det snart fredag og tiden nærmer sig for det årlige julemarked hos Farmas.

Bakkegårdens Børnehave har pyntet træet
Traditionen tro er det store juletræ I Farmas udstillingshal pyntet af ihærdige børn fra Bakkegårdens børnehave. 

Opgaven tog ikke lang tid, med de mange hænder, da de kiggede forbi i sidste uge.  Men det var lidt svært at nå helt op til toppen.


Ihærdigheden var ellers stor, da det hjemmelavede julepynt skulle hænges på det høje træ, men den forsvandt lidt efter lidt efterhånden som børnene fik øje på de store maskiner, som også stod i hallen.


Flere af børnene spurgte efter ”den der, så vi kan komme op” (sakse-liften – red.), men den var desværre udlånt. Så der skulle god tålmodighed til omkring den høje stige, men alle børn stod troligt og ventede på deres tur til at sætte deres præg på det store træ.
 

Den rigtige julemand
Da opgaven var løst ankom den ”rigtige” julemand med sækken fyldt med slik, så sukkertrangen kunne stilles og der var friske kræfter til hjemturen.    

De af børnene der også var med sidste år kunne godt huske at ”Farmas-manden” var væk mens julemanden var på, men de var altså til stede begge to samtidig år og derfor var der ingen tvivl om Julemandens ægthed. 

Julemanden kunne berette at rensdyrene i øjeblikket var udskiftet med en blå traktor foran kanen, for at skåne dyrene inden juleaften, og hvis man opførte sig ordentligt indtil jul, så var der gaver til alle. Og det regner man naturligvis med at det holder.
 

Til slut var det tid til et par julesange og dans omkring træet, inden børnene drog veltilpasse hjemad til Bakkegårdens Børnehave igen.


4
3
5
6

 

 

e-max.it: your social media marketing partner