ULLITS: Hvis du her til aften så nogle spejdere gå lidt tæt og mærkeligt på strækningen fra Farsø til Ullits, var det måske fordi, du så Ullits spejderne gå Makkermarch.

Makkermarch er et af de mange forskellige mærker spejderne kan tage. Her gælder det om at gå 5 km, hvor deltagernes ben er bundet sammen med en makker.

Alberte Sørensen, der er spejderleder i Ullits fortæller, at det er en vigtig del af det at være spejder, at blive udfordret og modtage et bevis på, at man har klaret udfordringer. Og Allerhelst må udfordringer gerne være hyggelige og sjove. Det styrker nemlig sammenholdet og venskabet når man er spejder.

Søndag eftermiddag startede Ullits spejderne i Farsø Rådhuscenter med mål ved spejderhuset i Ullits. Strækningen var dog lidt længere en 5 km, nemlig 6,6 km.

-Det gjorde bare turen lidt sjovere, fortæller Alberte.

Da alle spejdere nåede frem til Ullits, ventede der fortjent hjemmelavet lasagne for veludført opgave, som nogle af spejdernes forældre stod klar med.

Når spejderne igen mødes tirsdag og torsdag, afhængig af aldersgruppe, er der fokus på enten miljøet i naturen eller på koder der bruges i spejdernes univers.

Derudover mødes de ældste, seniorspejderne, i weekenderne en gang om måneden.
Her starter marchen i Farsø Rådhuscenter  

 

e-max.it: your social media marketing partner