HVALPSUND: 10 år er nu gået siden frivillige for første gang slog dørene op til bogcaféen i Hvalpsund.

Derfor bliver jubilæet på tirsdag fejret på behørig vis i Hvalpsund Multihus med gæster, taler og selvfølgelig lidt godt til ganen.

Til jubilæet kan man møde de frivillige, der hver uge har bemandet bogcaféen og stået klar til at hjælpe med at anbefale, finde og låne bøger ud. Bogcaféen har også budt på kaffe og en god snak om kulturlivet, om lokalområdet og selvfølgelig om gode bøger. Er man sulten efter mere end en snak om bøger, byder bogcaféens bestyrelse på jubilæumsdagen på et let traktement, mens Jætte-banden sørger for musikalsk underholdning.

I dagens anledning får bogcaféen besøg af formand for Kultur- og Fritidsudvalget Asger Andersen, som holder tale om bogcaféernes betydning i lokalsamfundet. Desuden kan man møde Jens Munk-Christensen og Aase Hansen, som vil fortælle om bogcafeens historie fra begyndelsen og frem til nu – og hvad fremtiden kan byde på.

Bogcaféerne drives i samarbejde med Vesthimmerlands Biblioteker, og bibliotekschef Bo Jacobsen glæder sig over, at bogcaféerne nu kan fejre det første runde jubilæum.

-Bogcaféens frivillige gør en vigtig forskel, ikke bare for de lånere, som kommer i den lokale bogcafé, men også for lokalmiljøet i de mindre byer, hvor bogcaféen er et sted, man mødes og snakker kultur, siger Bo Jacobsen.

 

e-max.it: your social media marketing partner