ERTEBØLLE: Hvad gemmer der sig mon i mørket i Ertebølle?. Er det skræmmende, uforudsigeligt og sjovt?.   

Det er det hele, siger centerleder Louise Villadsen, der i aften står i spidsen for det populære ”Gys og Gru” arrangement på Stenaldercentret i anledning af efterårsferien.    

-Man kommer ikke til at kunne føle sig tryg nogen steder når først alle stenalderens drabelige historier og alverdens sagnvæsner fra den danske folketro bliver vækket til live både inde og ude. Det er jo ikke til at vide hvad der kan gemme sig ved centrets dybe sø eller i de dunkle kroge af udstillingen fortsætter Louise Villadsen, der også minder om at gæsterne gør klogt i at huske lommelygten, så de kan finde rundt på centret. Der er nemlig erfaring for, at der godt kan være problemer med lyset til sådanne arrangementer.

Det er nøje planlagt at arrangementet starter klokken 18.00, på den tid skulle solen nemlig gerne være på vej ned og alle ved jo, at det er i mørket de gyselige og grumme væsner gemmer sig.

Gæsterne behøver dog ikke at frygte at de forsvinder helt i mørket når de bevæger sig udenfor, der vil nemlig være tændt bål og fakler til at guide gæsterne nogenlunde sikkert rundt i den uhyggelige stenalder.

Når man har fået nok af uhyggen byder cafeen på gyselige kager og heksemutter har brygget en mystisk drik.

Se annoncen for arrangementet her

 

e-max.it: your social media marketing partner