VESTER HORNUM: I dag står købmand Niels Jørgensen bag disken i Min Købmand i Vester Hornum for sidste gang. I morgen er han pensionist og tager på ferie.

Her står hans afløser Michael Frederiksen til gengæld klar til at overtage købmandsdriften og sidde til leje i købmandsbutikkens nuværende lokaler.

Lokalerne bliver på fredag købt af anpartsselskabet ”Vores Butikshus ApS” som byens borgere indtil videre har skudt kr. 672.500 ind i.

Det blev besluttet i fredags, hvor ca. 70 borgere mødte op i Vester Hornum Hallen til en stiftende generalforsamling for selskabet.  

På den måde er byens sidste dagligvarebutik reddet ved borgernes indsats og penge.     

Ved samme lejlighed blev der valgt en bestyrelse for selskabet, hvor to ildsjæle fra den hidtidige arbejdsgruppe følger med over i bestyrelsen, nemlig Martin Beck Nielsen og Allan Poulsen. De nyvalgte blev Inge M. Jensen, Kent Laustsen og Jeanette Brinkmann Nielsen. 

Bestyrelsen håber på at endnu flere er interesseret i at bidrage med anparter i købmandsbutikkens lokaler. Det er nemlig sådan at et nyt tag er tiltrængt, men først og fremmest glæder man sig over at købmandsbutikken er reddet m.h.t. dagligvare indkøb og de funktioner der indgår heri såsom post og medicin.      


Her ses den nyvalgte bestyrelse for "Vores Butikshus ApS": Inge M. Jensen, Kent Laustsen, Martin Nielsen, Jeanette Brinkmann Nielsen og Allan Poulsen.    

 

e-max.it: your social media marketing partner