HVALPSUND: I dag, på Naturens Dag, kunne man igen i år finde sjove og informative aktiviteter på stranden og på færgen i Hvalpsund.

På stranden i flot og lunt sensommervejr fandt man det Rullende Naturcenter med NaturNørd-aktiviteter til lands, vands og i luften.  Iført waders og udstyret med fiskenet kunne man fiske dyr op fra fjordbunden, studere dem – og hvis der var rejer imellem tilberede dem til en rejemad.  

Man kunne også deltage i en dyrekonkurrence, hvor man ved at svare rigtigt på 7 spørgsmål, hvis svar kunne aflæses på plancher på stranden og på færgen, blive belønnet med en flot fuglekasse.


Frederikke på 8 år og Lasse på 6 år fra Farsø løste sammen med deres mormor dyrekonkurrencen på 7 spørgsmål. Belønningen var en flot fuglekasse. 

Ombord på Færgen Mary var Danmarks Naturfredningsforening og besætningen på færgen på plads for at fortælle om sejlads på Limfjorden, sælerne og naturen i området.  

Et godt stykke over 100 børn – heriblandt en spejdergruppe fra Vestrup deltog i Naturnørd aktiviteterne i de to timer de varede.  

Det betegner naturvejleder Karin Winther som en stor succes, ligesom de forrige år.

NaturensDag3
NaturensDag4
NaturensDag5

 

e-max.it: your social media marketing partner