ERTEBØLLE:Ertebøllerne” gentager successen fra de seneste tre år: et anderledes Høstmarked og viser hinanden og omverdenen, hvad de sysler med og synes, er sjovt at lave i deres fritid. Det sker på et marked på i dag på Stenaldercentret.

-Inspirationen kommer fra de engelske landsbyers årlige høstmarkeder. Derfor indgår også konkurrencer om de bedste madopskrifter.  Udover ”Ertebøllerne” er der også inviteret andre med, men alle med en eller anden tilknytning til Ertebølle, fortæller Karen Margrethe Eriksen, formand for Ertebølle Borgerforening.

I år gælder det om at lave den bedste ret fra ”Limfjordens Spisekammer” og ”En syltet ting” Atter vil Ertebølles lokale dygtige kok være overdommer! Og der er flotte præmier i vente!  Opskrifterne vil indgå i samlingen: ”Ertebøllernes bedste opskrifter” 

Høstmarkedet har i år sat rekord med 21 stande og man vil både kunne smage på spændende madprodukter, se demonstrering af forskellige hobbies og købe ting: fx kryddersalte, pileflet, nisser og trolde, malerier, honning og øl, filtsko, vokslys, korn, brød , marmelader, sirupper, hjemmestrikkede karklude,  hjemmestrikkede huer og vanter af ulden fra Ertebøllefår, børnetrøjer, eksotiske planter osv.

Som noget nyt i år er der amerikansk lotteri, hvor hovedpræmien er en Ertebøllekurv med mange specialiteter. Herudover vil der også være en lille veteranbiludstilling.

Arrangørerne bag høstmarkedet er Ertebølle Samvirke som er en sammenslutning af Ertebølle Borgerforening, Ertebølle Strand Camping og Støtteforeningen til Stenaldercenter Ertebølle.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner