FARSØ: Det spørgsmål og mange andre er målet med den virksomhedsrundtur, som Vesthimmerlands Kommune med borgmester Per Bach Laursen og kommunaldirektør Henrik Kruuse i spidsen for øjeblikket er på.

På virksomhedsrundtur
I første omgang kan ca. 30 virksomheder i Vesthimmerland forvente besøg på rundturen, hvor samarbejde, kendskab og målet om at understøtte hinanden er vigtigste punkter på besøgsrunden.

- Vi vil som kommune gerne give vores virksomheder de bedste forudsætninger for at skabe vækst og udvikling. Derfor tager vi nu på en virksomhedsrundtur, så vi kan øge kendskabet til hinanden og ikke mindst kende vores virksomheders udfordringer og mulige udviklingspotentialer, siger borgmester Per Bach Laursen og fortsætter:

- Virksomhedsrundturen skal derfor gerne give nærhed og dialog mellem kommune og virksomhed i Vesthimmerland med målet om erhvervsfremme og rollen som ambassadør for vores område.

På besøg hos Time
Sidste mandag var det så Time-Export i Farsø som bød velkommen til en god dialog om vækst og udvikling i Vesthimmerland. Time producerer bilmonterede kurvelifte under navnet Versalift, der typisk bruges til servicering af gadelys, trafiklys, træbeskæring, liftudlejning og vedligeholdelse af højspændingsnettet. Time er del af en større liftkoncern med hovedsæde i Waco, Texas, hvor afdelingen i Danmark fungerer som eksportkontor med ansvar for alle markeder uden for Nord- og Sydamerika. Afdelingen i Danmark administrerer foruden fabrikken i Farsø således to fabrikker i England og Frankrig. Afdelingen i Farsø, der er tre forskellige steder i Farsø, beskæftiger godt 115 ud af hele koncernens knap 1.000 ansatte.

Time har desuden netop lanceret en helt ny liftserie kaldet VTL, Versalift Telescopic Light, som skal masseproduceres i Farsø til primært europæiske kunder. En liftserie, som kan skabe endnu mere vækst og beskæftigelse i vores kommune, hvilket også blev nævnt under besøget.

 

e-max.it: your social media marketing partner