FARSØ: Selvom der er adskillelige måneder til årsskiftet og dermed Nytårskoncerten i starten af januar i Dronning Ingrid Hallerne, så kan Farsø Kulturråd allerede nu afsløre tidspunkt og solister for nytårskoncerten 2019.

 -Ud over Aalborg Symfoniorkester – selvfølgelig, kan vi denne gang præsentere operasangerne Joachim Knop og Tuva Semmingsen, fortæller Karen Pedersen fra Farsø Kulturråd, der synes rigtig godt om valget.   

Joachim Knop, der af mange også vil kendt som karismatisk skuespiller i utallige danske film, vil ud over at synge og fungere som aftenens konferencier, få fornemt selskab af sin kone, operasangerinden Tuva Semmingsen. De har gennem årene - også inden de blev gift, optrådt sammen utallige gange på de danske scener. 

-Man kan se frem til at orkestret og det talentfulde par slår sig løs
i toner af Mozart, Bizet og Strauss, lyder det videre fra Karen Pedersen, der også allerede nu kan afsløre af Nytårskoncerten i modsætning til tidligere vil finde sted en lørdag eftermiddag.

 

-Vi har både kigget på kalenderen og lyttet til vore trofaste koncertgængere om afholdelse af en eftermiddagskoncert, og har fundet frem til lørdag den 12. januar, siger Karen Pedersen, der håber tidspunktet betyder, at flere kan deltage og få en fantastisk koncertoplevelse.
 

Selvom man er i god tid med at afsløre koncertdato og solister, starter billetsalget til koncerten dog først i starten af november  

 

e-max.it: your social media marketing partner