FARSØ: Som en del af Super Brugsens støtteprogram ”Vi støtter – Du bestemmer”, der har til formål at støtte gode formål i lokalområdet, søger Super Brugsen Farsø nu tre lokale foreningsprojekter

der godt kan bruge en økonomisk håndsrækning for at blive realiseret eller sat i gang. Projekterne kan være konkrete aktiviteter eller materialer.

Donerer kr. 10.000
- I Super Brugsen vil vi gerne give noget tilbage til vore kunder ved at støtte gode formål i lokalområdet. Med jævne mellemrum donerer vi derfor fra Super Brugsen Farsø 10.000 kroner til tre forskellige lokale projekter, som fordeles efter hvordan butikkens kunder har ”stemt”, fortæller uddeler Peter Uttrup Orbesen, Super Brugsen Farsø, der netop har støvet den stander af, som kunderne kan bruge til at stemme på projekterne med.
 

Det er nemlig langt fra første gang at Super Brugsen Farsø støtter lokalt. Det gør man jævnligt og er nu klar til en ny runde.      

Søger projekter at støtte
Men først skal vi have kendskab til nogle rigtig gode projekter. Alle tanker og idéer er velkomne, og forslagene kan fx være støtte til en ny bålplads til spejderne, nye fodboldmål, trafikveste til børnehaven, forskønnelse på offentlige arealer, udflugter for ældre, en julefest eller tøndeslagning for hele byen. Eneste krav er, at projektet ikke har relation til et politisk parti – og at projektet er lokalt forankret og til glæde for de fleste, fortæller Peter Uttrup Orbesen.
 

For at komme i betragtning skal man beskrive sit projekt og hvad man søger penge til. Ansøgningen skal man så aflevere til Peter Uttrup Orbesen senest 16. september.     

- Alle foreninger og klubber kan ansøge, men vi kigger selvfølgelig på, hvilke donationer der giver mest værdi for flest, siger Peter Uttrup Orbesen. 

Tre projekter udvælges
Tre projekter vil blive udvalgt, som det så er kundernes opgave at stemme på i perioden fra 1. oktober til 1. december. De tre projekter vil blive belønnet med henholdsvis kr. 5.000, 3.000 og 2.000 kr.  

-Det foregår på den måde, at man får en donationsmønt udleveret hver gang man handler i Super Brugsen, Farsø, som så kan bruges til at stemme på det projekt man synes bedst om.    

- Vi opstiller donationsstanderen ved butiksudgangen den 1. oktober. Her kan man læse om de tre udvalgte projekter og afgive sin stemme, ved at lægge mønten i én af de tre beholdere. Dermed er det kunderne, der bestemmer hvilke lokale projekter den lokale Super Brugsen skal støtte, siger Peter Uttrup Orbesen. 

Men inden der kan stemmes og uddeles donationer, ser Super Brugsen Farsø frem til at modtage gode lokale ansøgninger.       

e-max.it: your social media marketing partner