VESTERBØLLE: Igennem de seneste år har Vesterbølle Efterskole oplevet en voksende interesse, hvilket har fået efterskolen til at udvide elevantallet.

Rammerne er løbende blevet tilpasset fra at kunne rumme oprindeligt 82 elever til nu ca. 92 elever.

I år har efterskolen faktisk optaget rekordmange – nemlig 94 forventningsfulde elever, som ankom i dag. Trods lidt sommerregn på velkomstdagen var der således meget at flage for i Vesterbølle.

-Vi er meget privilegeret ved at være øverst på de unges ønskeliste, når det handler om efterskole, og vi gør en stor indsats for, at de får det bedst tænkelige efterskoleår, når de går på Vesterbølle, fortæller forstander Martin Diget Aamann. Indsatsen kommer til udtryk på mange måder. Det handler fx om måden undervisningen er skruet sammen på, måden fællesskabet dyrkes på, om udbuddet af valgfag, rejser, sund og varieret kost, de fysiske rammer og meget andet.

Netop de fysiske rammer er der gjort lidt ekstra ud af den seneste tid. Efterskolen har nemlig investeret massivt i, at man fortsat skal kunne mærke den gode stemning i rammer, som er rare at være i. Indenfor har man haft travlt med at renovere værelser og elevkøkkener, og der er blevet bygget ny sportshal med tilhørende fitnesscenter. Næste etape af byggeplanerne indeholder ombygning af den gamle gymnastiksal, som dels skal være ny foredragssal samt hyggeligt opholdsrum for eleverne. Udenfor er der blevet etableret nyt friluftsområde til valgfaget friluftsliv. Der er nu bålhytte, svedehytte, vildmarksbad og meget andet, som eleverne kan boltre sig i.

-De gode rammer bliver selvfølgelig først rigtig gode, når de fyldes ud, og der kommer liv i dem, så vi glæder os rigtig meget til at tage hul på et nyt skoleår med hele 94 elever, slutter en glad og tilfreds forstander. 

e-max.it: your social media marketing partner