FARSØ: FarSØ Festens Grisefest fredag aften er uden sidestykke festens mest populære programpunkt.

Og her tirsdag middag kan Byfest Komiteen melde udsolgt og det vil sige 500 spisende gæster i det bolsjestribede byfesttelt, fredag aften. Et maximum antal, som både telt og leverandør af den helstegte pattegris med tilbehør, Det Lille Slagteri har sat.    

Vi anbefaler folk at komme i god tid, d.v.s. kl. 18.00, opfordrer Ole Winkler. På den måde kan alle komme på plads og få købt sig drikkevarer, inden ”grisen” serveres kl. 18.30.         

Bendt Bro Kristensen fra Byfestkomiteen tilføjer: - Ligesom sidste år, har vi for at gøre det lettere for alle ensartede priser med et rabatstempelkort, med plads til 10x drikkevarer. Det betyder mindre håndtering af kontanter og betalingskort for såvel gæster som hjælperne i baren, men selvfølgelig kan man fortsat betale som man har lyst til – også for en enkelt øl, sodavand, drink eller en flaske vin.  

Og ikke at forglemme, hører Shu-bi-trio med til Grisefesten. Orkestret formår at skabe den rigtige feststemning i teltet der leder op til dans. Med andre ord er dette en fest, som ingen må gå glip af.   

 

e-max.it: your social media marketing partner