HVALPSUND: - Velkommen til den første sommerkoncert aften her i den gamle lade. Jeg tror det er første gang vi holder koncert her på Hessel i så stor en skala

og i hvert fald her i vores 600 år gamle lade. Så det er helt specielt!  

Sådan lød velkomsten stolt fra museumsleder Bodil Jakobsen søndag aften til en totalt udsolgt koncert med Den Unikke Trio, bestående af Tina Siel, Tine Lilholt og Knud Erik Thrane.  

2
1
DSC6450
DSC6441
DSC6456
    

-Som det er normalt, når man starter et nyt initiativ op, så tænker man – kommer der nogen, lyder det fra Bodil Jakobsen inden koncerten.   

For kvaliteten af musik var hun ikke det mindste i tvivl, for hun havde selv hørt trioen spille op i en kirke. 

Og bekymringen blev da også gjort til skamme allerede sidste onsdag, hvor de 200 billetter blev meldt udsolgt.  Og hvor et ”udsolgt koncert” skilt på lågen til Hessel ikke fik folk til at afholde sig fra at spørge en ekstra gang – kan vi købe billet?.  

En vurdering er, at man sagtens kunne have solgt 100 billetter mere, men det tillod de unikke omgivelser i Hessels lade ikke, hvor der max. må bænkes 200 personer.  

Men til gengæld blev det en helt unik oplevelse for de 200 koncertgæster i rummet – altså i laden på Hessel, som levede helt op til akustikken sammen med flere hundrede års historie.

 

e-max.it: your social media marketing partner