Fødselsdag fejret med kalvesteg til kr. 8,50 – FOTOS

HVALPSUND: I anledning af Restaurant Marinas 45 års fødselsdag i dag, var der et kæmpe rykind af fødselsdagsgæster.

Selvom det havde været en fair kuvertpris på kr. 45 for en god portion Kalvesteg m. tyttebær, franske kartofler og naturligvis kartofler og brun sovs, så havde værtsparret Mie og Peter Jeppesen valgt at prisen skulle være kr. 8,50 som for 45 år siden.  

En pris som i dag på ingen måde kan holde portionsprisen hjemme bare på råvarerne til den populære ret. Men det var på den måde Restaurant Marina ønskede at påskønne deres kunder og gæster – en god dag med god mad!.  

Og det var virkelig et fødselsdagstilbud der trak mange til. Da Farsø Avis lægger vejen forbi kl. 18.00 og der er fuld gang i serveringerne og med kun to timer til lukketid, vurderer Peter Jeppesen at dagen siden kl. 12.30 ender ud med mellem 600-700 gæster.    

Så der ikke noget at sige til, at der var travlt i køkkenet, hvor Mie Jeppesen skar de mange portioner kalvesteg ud og serveringspersonalet fløj ind og ud af køkkenet med det ene fad kalvesteg og dertilhørende fyldte kartoffel- og sovseskåle, som blev placeret på bordene som gæsterne slog sig ned.          

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: