FARSØ: Torsdag aften ved 17.30 tiden signalerede de første alarmer på Super Brugsens Farsøs køle- og frysesystem at noget var rivende galt.

Temperaturen kørte op og ned og udløste til sidst en kædereaktion, som betød at to hoved kompressorer stod af.

-Vi fik hurtigt tilkaldt assistance fra vort kølefirma, som var fremme få timer senere, men på det tidspunkt måtte vi også se realiteterne i øjnene, temperaturene i kølerne havde svinget så meget, at vi blev nødt til at kassere samtlige frost og kølevarer i dem. Det har vi så brugt hele natten på fortæller en træt uddeler, Peter Orbesen, der glæder sig over at personale og Recover har trådt hurtigt til og arbejdet natten igennem.

To propfyldte containere er nu fyldt med kasserede varer.

- Det gør ondt at se det madspild, fortæller Peter Orbesen men vi vil på ingen måde gå på kompromis med fødevaresikkerheden. Han vurderer at nedbruddet koster i omegnen af kr. 500.000.

Peter Orbesen fortæller, at nye forsyninger af køle- og frostvarer er på vej til Farsø og vil blive lagt i de tomme diske sidst på dagen fredag(27.juli 2018).


Natten er blevet brugt til at kassere køle- og frostvarer, samt at få samtlige diske rengjort efter nedbruddet.


En ærgerlig uddeler, Peter Orbesen foran en af de to containere fyldt med kasserede køle- og frostvarer 


Uddeler Peter Orbesen ved de to kompressorer, der er stået af. Længere tids overbelastning på grund af det varme vejr samt støv som har blokeret i de udendørs luftfiltrene er årsagen til nedbruddet.   

 

e-max.it: your social media marketing partner