ERTEBØLLE: På fredag er Ertebølle Strand Camping rammen om en rigtig familie begivenhed, der nok skal få gang i ”poderne”.

Campingpladsen inviterer nemlig til gratis koncert med Muddi og Salamidrengene og i pauserne er det, det lokale musiktalent Birgitte Køhler der vil synge og spille.

Muddi & Salamidrengene er blevet legendarisk indenfor dansk børne-og familieunderholdning. I et godt stykke over 20 år har de via et utal af cd-udgivelser, liveoptrædener og tv-shows fyldt to generationer med hits som fans og radioer har taget til sig med stor begejstring. Og hvem kender ikke sangen ”Vrik med numsen”. 

Muddi & Salamidrengene består af Muddi, forsanger med sine ternede bukser, termoseler og blå kasket - altid god for en fræk bemærkning.

Sømanden, som aldrig er bleg for en god søgang - og i øvrigt altid går og drømmer om havets glæder og rædsler.

Per Syvspring, den evigt eventyrsøgende safarimand, som er nummer 7 i rækken af sønner - deraf navnet - og sidst men absolut ikke mindst Lui-Lui, den altid chili-spisende mexicanske cowboy.

Bandet lægger meget vægt på at give børnene oplevelser hvor flere sanser er i brug, for som altid er der fuld skrue på, når Muddi & Salamidrengene trykker den af.

Med til Open Air koncerten hører naturligvis og mad og drikke, så hyggen og energien kan holdes oppe. Det sørger Ertebølle Strand Camping naturligvis for så både børn og voksne kan blive forsynet med is, pølser og drikke i de tre tidlige aftentimer koncertbegivenheden finder sted. 

-Vi ser meget frem til denne store koncertoplevelse her i Ertebølle, hvor alle børnefamilier er velkomne, siger campingværtsparret Ingrid og Lars Brandt, der ser frem til at byde de mange gæster velkommen.

Se annoncen for koncerten her

 

e-max.it: your social media marketing partner