FARSØ: Farsøs store udendørs aktivitetsplads – Store Torv blev i den grad taget i brug her til aften hvor sæsonens første Hot Sommer aften fandt sted.

1
2
3
4
DSC5867
DSC5894
DSC5896

Her blev der trakteret med Helstegt pattegris, hvilket betød at de 100 siddepladser på pladsen snart skulle suppleres op af flere, så alle kunne få siddeplads til maden og aftenens underholdning – tidl. Bakkesangerinde Anette Oxenbøll, der ligesom de forrige år trak stort publikum til.  

I yderkanten af Store Torv og på Den Jyske Sparekasses P-plads var mulighed for at gøre en god brugthandel. Bagagerumssalget var ganske vist ikke lige så omfattende som det kendes fra om lørdagen, men der blev gjort handler. 

Også Den Jyske Sparekasse selv havde taget opstilling udenfor med de kendte havespil i overstørrelse, og lokkede med en is mens der blev talt pengeforretninger.  

Kl. 20.30 trak en regnsky henover over midtbyen, som kastede enkelte dråber af sig. Men dråberne var ikke til irritation for nogen, selvom de genre måttet have kommet senere på aftenen og på den tid i større mængder.   

 

e-max.it: your social media marketing partner