FARSØ: Her til eftermiddag havde Støtteforeningen for Vesthimmerlands Sygehus i Farsø inviteret

repræsentanter fra sygehuset, regionspolitikere og lokalpolitikere til en officiel præsentation af et nyt informationshæfte om Farsø Sygehus, som støtteforeningen står bag.

 -Farsø Sygehus er inde i en meget positiv udvikling, som kun de færreste af vore medlemmer og lokale borgere kender. Derfor har støtteforeningen udarbejdet et nyt informationshæfte med hjælp fra ledere og medarbejdere på sygehuset og med indlæg fra kommune og praktiserende læger, lyder det fra tidl. formand for Støtteforeningen, Christian Bach Iversen, der sammen med bestyrelsesmedlemmerne Gert Hosbond og Anna Maria Dahm Jørgensen har stået for hæftets tilblivelse.    

Informationshæftet beskriver i et læsevenligt sprog om aktiviteterne på sygehuset. Hæftet på 24 sider giver et godt og interessant billede af Farsø Sygehus gennem tiderne, men det helt særlige fokus er på sygehusets nuværende funktioner og rolle i det nordjyske sundhedsvæsen.

Såvel borgmester Per Bach Laursen og de to regionspolitikere Mogens Ove Madsen og Gitte Lopdrup, der var mødt op til offentliggørelsen, lovede at dele det meget interessante hæfte om Farsø Sygehus ud i politikerkredse.

-Fra Mogens Ove Madsen(S), der er formand for akut- og praksisområdet i Regions Nordjylland sagde: Det er et vigtigt budskab at få ud, at sygehuset ikke ”kun” er en ortopædkirurgisk filial i Farsø. Og så ser jeg for øvrigt frem til muligheden for et Sundhedens Hus placeret i forbindelse med sygehuset.

Fra borgmester Per Bach Laursen lød det: Jeg vil gerne kvittere for det fine stykke arbejde. Jeg har kendt til hæftet i et stykke tid og Sundhedsudvalgets formand Palle Jensen og jeg medvirker selv i det. Jeg vil sige, at ”fusionen” med Aalborg Universitetshospital har givet ro, og fra borgerne i Vesthimmerland er meldingen klar. Vi kan ikke undvære sygehuset i Farsø.          

Gert Hosbond gennemgik hæftets indhold, og fortalte at informationshæftet vil være at finde i venteværelserne på sygehuset, hos de praktiserende læger og andre offentlige steder, hvor det vil interessant at udbrede kendskabet til sygehusets udvikling og aktiviteter.          

 

e-max.it: your social media marketing partner