FARSØ: - Som medlem og aktiv i bestyrelsen for Farsø Gymnastikforeningen gennem 19 år har du altid være med på den værste

 altså på den gode måde – og naturligvis i samme åndedrag med på den bedste 

Sådan lød det fra Karen Andersen, præsident for Lions Club Farsø – Thit Jensen ved overrækkelsen af Thit Prisen 2018, som fandt sted i forbindelse med lionsklubbens arrangement ”Smag på Farsø” her til aften.  

- Dette års pris gives til en kvinde, der siden barn har været en del af Farsø Gymnastikforening. Først som pigegymnast og siden som engageret træner og leder. Som ganske ung blev du hjælpetræner og ingen tvivl om du nok blev præget hjemmefra. Din mor var dengang træner og en del af bestyrelsen. Denne tradition fører du nu videre Da du også selv i dag leverer gymnaster til flere hold. Derfor var det også naturligt, da der manglede kræfter i bestyrelsen, så hjalp du til. Du startede som suppleant men kort tid efter blev du en del af bestyrelsen.  

Du har trukket et stort fælles læs i bestyrelsesarbejdet. Du viste hurtigt at du turde gå forrest i generationsskiftet i foreningen. Nu var der ikke længere noget der hed ”vi plejer”, for nu skulle der tænkes nye ideer. Du har været en af drivkræfterne bag mange arrangementer og aldrig har været bange for at give en ekstra hånd med de praktiske opgaver.  

Det er kvinder som dig der holder hjulene i gang og derfor er dette års modtager af Thit Prisen Karina Bystrup Rønaa. 

Thit Prisen blev overrakt til Karina Bystrup Rønaa af sidste års vinder Inger-Lise Jæger.   

Thit prisen blev således uddelt for 10. gang og uddeles som en erkendtlighed for at gøre opmærksom på en persons frivillige og uegennyttige arbejde for andre.

 

e-max.it: your social media marketing partner