VESTHIMMERLAND: På Naturmødet, som i sidste uge blev afholdt i Hirtshals, blev Vesthimmerlands naturvejleder Karin Winther kåret som årets- og ikke mindst Danmarks bedste naturformidler 2018.

Hele 25 meget velbegrundede indstillinger gik på Karin Winther, og derfor var udvælgelseskomiteen, bestående af tre naturkyndige personer, slet ikke i tvivl om valget af Karin Winther.

I mange af indstillingerne gik ordene engagement og stor energi igen. Men særligt begrundelser som at bringe naturen tæt på og at stå få et utal af arrangementer som gør såvel børn som voksne klogere på naturen blev læst op på naturmødet.

Men også Karin Winthers spændvidde med at engagere sig med nye tiltag i naturen for demente, sorggrupper og ældre blev fremhævet.  

Fra Karin Winther lød det ved modtagelsen: - Jeg er meget glad og beæret. Indstillingerne, som jeg allerede har læst igennem, giver et energiboost jeg kan gå ud at arbejde med. Jeg arbejder vanvittig mange timer,og det er fordi jeg ikke kan lade være.

Jeg vil takke Vesthimmerlands Kommune, der er en lille økonomisk trængt kommune, for altid at prioritere naturformidling til alle generationer. Og tak fordi kommunen kan rumme sådan en som mig – et skævt hoved der vrimler med ideer. Jeg giver sikkert mange hovedbrud, men jeg får lov. Tak for det.

Jeg vil gøre mit bedste for at leve op til titlen Årets Bedste Naturformidler, lød det fra Karin Winther ved kåringen i Hirtshals.

 

e-max.it: your social media marketing partner