VESTHIMMERLAND: Et overskud på mere end en kvart million til deling imellem fodboldklubberne i Farsø og Aars er resultatet af koncertarrangementet med Queen Machine i Messecenter Vesthimmerland i marts.   

Fodboldklubberne FUIK og Aars IK var forleden samlet til møde i Messecenter Vesthimmerland, hvor regnskabet for koncertarrangementet med Queen Machine, Gasbox og Anne Dorte & Maria fra Tøsedrengene blev gennemgået. 

Direktør Brian Otte, Messecenter Vesthimmerland kunne afsløre, at resultatet lander på et overskud på kr. 254.720, der fordeles med kr. 127.360 til hver fodboldklub. 

Det var derfor to meget glade klubrepræsentanter i form af Per Nyborg fra Aars IK og Kim Nyby fra FUIK, som tog imod det flotte resultat. 

-At vi samlet får en økonomisk gevinst på mere end kr. 250.000, er naturligvis yderst tilfredsstillende, men mindst lige så vigtigt er det, at vi har fået utrolig mange positive tilkendegivelser fra alle vore gæster og sponsorer, som deltog i koncertarrangementet. 

Den positive omtale, som vi har fået giver os et rigtig godt afsæt for kommende koncerter. Den effekt, som det giver, kan ikke købes for penge, fortsætter de to klubrepræsentanter i forening. 

I Messecenter Vesthimmerland er Brian Otte også meget glad for resultatet og den positive omtale, som koncerten har givet.

-I sommeren 2017 rettede jeg henvendelse til fodboldklubberne i Aars og Farsø omkring et samarbejde om et stort koncertarrangement i Messecenter Vesthimmerland. I forbindelse byggeri af en ny hal 2 til Messecenter Vesthimmerland, har vi fået nogle rigtig gode faciliteter for afholdelse af store koncertarrangementer, som jeg gerne ville afprøve, fortsætter Brian Otte. Rammerne har vist sig at være fantastiske til formålet – akustikken og rammerne i hal 2 er perfekte til en god musikoplevelse, og hal 1 er optimal til bespisning af mere end 600 gæster.

Fodboldklubberne i Farsø og Aars er sammen med Messecenter Vesthimmerland, allerede i fuld gang med at planlægge en ny koncert, der forventes afholdt næste år i marts 2019.

e-max.it: your social media marketing partner