FARSØ: Farsø virksomheden Outline Vinduer skal nu ansætte 25-30 nye medarbejdere de kommende måneder.

Det sker blandt andet som følge af en spirende optimisme i byggeriet, et nylanceret produkt, nye teknologier og en stor efterspørgsel på danskproducerede vinduer. 

Flere medarbejdere
Det går godt hos Outline Vinduer, som de seneste år er vækstet markant, og som forventer at fortsætte den positive udvikling. Derfor vil den nordjyske vinduesproducent nu ansætte 25-30 nye medarbejdere. De nye medarbejdere skal hovedsageligt bidrage til at imødekomme en øget efterspørgsel på Outlines produkter, herunder især det nylancerede Outline Daylight-vindue:
 

Øget efterspørgsel
- Der er flere grunde til, at vi igen søger nye medarbejdere. En af de forklaringer, der vejer tungest, er, at vi netop har lanceret et helt nyt produkt, som hedder Outline Daylight. Det er et vindue, der virkelig rykker grænserne for energi og design i branchen, og vi har en klar forventning om, at Daylight giver efterklang i markedet og således øger behovet for endnu flere hænder, forklarer Outline Vinduers direktør, Jens Sørensen, og fortsætter:  
 

- Derudover skyldes det naturligvis også, at det går godt i branchen, og at vi generelt mærker en stor efterspørgsel på vores danskproducerede vinduer. Specielt er vores kunder meget glade for vores koncept med fire dages levering.   

Flere arbejdstimer om sommeren
Jens Sørensen fortæller supplerende, at man som vinduesproducent ikke helt kan undgå at mærke sæsonerne. Derfor skal de nye medarbejdere også være indstillede på at have flere arbejdstimer i sommerhalvåret end vinterhalvåret:
 

- Det er klart, at vi har mest travlt om sommeren, hvor de fleste arbejdstimer også kommer til at ligge. Men vi gør en stor indsats for at holde på vores medarbejdere om vinteren, og derfor har vi også de sidste uger tilbudt uddannelse såvel som efteruddannelse.   

Ny teknologi kræver faglært arbejdskraft
Efterspørgslen på mere arbejdskraft skal også ses i lyset af, at Outline det sidste år har lanceret koncepter som fire dages lynlevering og den digitale platform Outline 24/7. Her kan trælæster, byggemarkeder og håndværkere selv beregne priser og afgive bestillinger, og de nye muligheder har sat endnu mere gang i hjulene.  
 

Derudover planlægger Outline at investere i mere ny teknologi det kommende år. Flere arbejdsgange og koncepter bliver således gjort digitale, hvilket kræver mere faglært arbejdskraft for fortsat at kunne løfte opgaverne:   

- Vi har allerede nu fået en del nyt produktionsudstyr og får også mere det næste år. Det stiller krav til både nye såvel som gamle medarbejdere, da vores produkter bliver mere og mere specialiserede. Derfor er de også faglært arbejdskraft, primært til aften- og nattehold, vi søger, lyder det fra Jens Sørensen, som samtidig fremhæver, at ansøgninger fra lærlinge også bliver modtaget med kyshånd.    

Godt sted at arbejde
Outline har for nyligt gennemført en medarbejderundersøgelse, som viser, at 91 procent af de ansatte mener, at det er et godt sted at arbejde, mens 90 procent vil anbefale Outline som arbejdsgiver til andre. 

 

e-max.it: your social media marketing partner