FARSØ: Om mindre end en måned lukker Spar Nord sin afdeling ned på Torvet 8 i Farsø, hvorefter den sammenlægges med Spar Nord Aars i en samlet enhed i lokalerne i Aars.

 Sidste åbningsdag i Farsø bliver den 4. juni 2018. 

Beslutningen er taget efter nogen tids overvejelse. Sammenlægningen af de to afdelinger betyder, at de tilbageværende 3 medarbejdere i Spar Nord Farsø fremover bliver en del af teamet i Spar Nord Aars, som herefter vil bestå af et samlet hold på 11 medarbejdere. Dermed bevarer hovedparten af kunderne deres nuværende rådgiver, og de kunder, som må skifte rådgiver, har fået særskilt besked om dette.  

Direktør i Spar Nord - Bankområde Vesthimmerland, Klaus H. Frederiksen forklarer, at baggrunden for sammenlægningen blandt andet skyldes en fortsat ændring i kundernes brug af bankerne, hvor de i højere grad efterspørger kompetent rådgivning og services på tværs af fagområder, som kan være vanskelig at håndtere i de mindre afdelinger: 

- Afgørende for beslutningen har været, om vi har kunnet imødekomme kundernes stigende krav til rådgivningen kombineret med de store udfordringer, vi har, med at kunne tiltrække de rigtige lokale, velkvalificerede kompetencer til at opfylde disse krav, siger Klaus H. Frederiksen og fortsætter: 

- Det vurderes derfor, at en sammenlægning vil være det mest optimale på både den korte og lidt længere bane, da vi fremadrettet vil stå stærkere ved at samle kompetencerne i det eksisterende team i Spar Nord Aars – såvel internt i dagligdagen som udadtil i forhold til den rådgivning og de services, vi tilbyder vore kunder. 

Klaus H. Frederiksen påpeger, at medarbejderne i Spar Nord Farsø ser frem til at blive en del af Spar Nord Aars, hvor kunderne fremover vil opleve en større spændvidde inden for rådgivning af virksomheder og privatkunder. Kunderne i Spar Nord Farsø flytter med deres rådgiver over i Spar Nord Aars, og vil derfor fortsat opleve de samme kendte ansigter, når de fremover kommer i Spar Nord Aars. 

Første åbningsdag i Spar Nord Aars med det samlede team bliver den 6. juni. Her vil nuværende afdelingsdirektør i Spar Nord Farsø, Ole Kuhr fortsætte i stillingen som souschef, mens den nuværende privatkundechef i Spar Nord Aars, Dorthe Rask Jacobsen forsætter i sin nuværende stilling.

 

e-max.it: your social media marketing partner