UHREHØJE: Og det skal fejres med maner med borgmestertale, ny komponeret hymne til skoven og kagemand til alle ved arrangementets åbning.

Skovens Dag i Vesthimmerland startede egentlig som en protest mod faren for, at det daværende Byråd ville sælge Uhrehøje Plantage. Det fik de mange naboer og brugere af skoven til at arrangere Skovens Dag, for at synliggøre de mange aktiviteter skoven rummer. Heldigvis overlevede det potentielle salg ikke, men det gjorde samarbejdet mellem Uhrehøjegruppen og Vesthimmerlands Kommune med naturvejleder Karin Winther som koordinator.  

-Vi glæder os meget til at markere det gode samarbejde og vi er glade for at borgmester Per Bach Laursen vil holde festtalen kl. 10 fortæller Karin Winther. Efter festtalen vil der være urpremiere på ny hymne til Skoven, som er skrevet og spilles af Per Iversen. Og når der nu skal være 10 års fødselsdagsgilde i skoven, så skal vi selvfølgelig også have kagemand.  

Efter festtale, musik og kage er det tid til at besøge skovens mange aktører, der er klar til at vise og give smagsprøver på deres fritidsinteresser i skoven. Tag med på skattejagt -mød en jæger med Schweisshunde. Du kan også køre en tur i hestevogn eller en tur på MTB. Tage på krible-krable safari iført waders eller udfordre dine sanser og motorik. Smag på kryddersnapse og bage pandekage ved bålet. Klatre i træerne eller få et sus i maven på svævebanen og meget,meget mere.   

Har man blot lyst til en tur ud i skoven med madkurv kan man finde borde og bænke på samlingspladsen ved Naturbasen.

 

e-max.it: your social media marketing partner