UHREHØJE: ”Gæk gæk påskeharerne er helt væk” i skoven omkring naturbasen i Uhrehøje Plantage.

Det er medarbejdere i Naturformidlingen og Park og vej, der de seneste par uger har haft travlt med at fremstille 14 påskeharer i træ.  

-Vi håber, at quizzer hvor påskeharerne indgår, vil få mange familier til at supplere påskefrokosten med en tur i skoven, fortæller Vesthimmerlands Kommunens naturvejleder Karin Winther.

Påskeharerne er ”øretatoveret” med både tal og bogstaver, som skal bruges, hvis man skal løse et quizark som kan downloades på Naturekspeditionen.dk. Spørgsmålene handler selvfølgelig om harer.  

-Så som naturvejleder så bruger jeg også denne leg til at ”snyde” lidt viden om bl.a. haren ind via leg og læring. Det har vi haft stor succes med i julen, hvor vi havde trænisser gemt i skoven, lyder det videre fra Karin Winther og fortsætter: 

-Skovgæster, som ikke er i nærheden af Uhrehøje Plantage i påsken, skal ikke fortvivle. Vores påskeharer er helårsharer, så de bliver stående til kommende gæster hele året. 

Påskeharerne findes i nærheden af den grønne vandrerute tættest på naturbasen. Man kan vælge at lede efter dem lige som det var en gemmeleg. Men de kan også findes via GPS koder eller via WOOP skattejagts App´en.  

Harerne er ”øretatoverede” med tal og bogstaver som indgår i en quiz

 

 

e-max.it: your social media marketing partner