VESTER HORNUM: På Vester Hornum skole har man i denne uge haft en spændende og anderledes temauge under overskriften ”Cirkus”.

DSC0245
DSC0223
DSC0259
DSC0260
DSC0267

Til at inspirere elever og lærere havde skolen i to af dagene besøg af ”Det Flyvende Kuffertcirkus”.   

I stedet for de traditionelle skolefag sydede skolen overalt af cirkusaktiviteter. Ingen tvivl om, at eleverne på egen krop fik fået forståelse for ordsproget ”øvelse gør mester”. Der er blevet jongleret, gået på stylter, lavet akrobatik og mange flere ting.
 

Her til aften aften var forældre og bedsteforældre så inviteret til årets skolefest. I hallen ved siden af skolen havde et elevhold med praktiske og tekniske opgaver dannet en flot cirkusmanege med plads til publikum. Og cirkusforestillingen blev et sandt tilløbsstykke. Op imod 400 forældre, bedsteforældre, gamle elever med flere havde valgt at møde op til forestillingen. Enkelte måtte nøjes med en ståplads.
 

Efter en kort velkomst og fællessang, begyndte cirkusforestillingen så. De forskellige klassers indslag høstede stort bifald.  
 

Efter forestillingen foregik resten af festen i skolens lokaler. Her havde klasserne indrettet sig med forskellige aktiviteter. Vester Hornum Skoles støtteforening stod for servering af diverse spiselige og drikkelige ting. Der var travlt med så mange mennesker, der skulle betjenes, og det varede da heller ikke længe, inden man løb tør for pølser i pølseboden. Det lykkedes dog at skaffe nye forsyninger i en fart.
 

Så både skole og forældre var meget tilfredse med skolefestens forløb. Der er nu ca. et år til at udtænke et nyt tema for næste års traditionsrige skolefest på Vester Hornum Skole.

 

e-max.it: your social media marketing partner