FARSØ: Det Diagnostiske Center og det Medicinske Dagsafsnit på Farsø Sygehus har igen fået tilført nye specialer og speciallæger tilknyttet. Det er på det lungemedicinske og hæmatologiske område.

Dermed er to nye specialer tilført de i forvejen syv specialer, som dækker langt de fleste symptomer og sygdomme, der kræver udredning, behandling og eventuel kontrol.     

Hver gang et nyt speciale og en ny speciallæge kommer til Farsø Sygehus, står Støtteforeningen for Farsø Sygehus klar til at byde velkommen.

Således også i dag, hvor Støtteforeningen fik hilst på de to nye speciallæger, der i øvrigt har takket ja til at fortælle om de to nye specialer på Støtteforeningens generalforsamling til maj.  

Carl Nielsen er tidligere ledende overlæge på lungemedicinsk afdeling i Aalborg. Men er nu tilknyttet en seniorordning med base på Hobro Sygehus og konsultationer på Farsø Sygehus hver anden mandag. Carl Nielsen får henvist patienter med lunge og åndedrætsproblemer såsom KOL, astma, hoste og åndenød. Også iltpatienter går til kontrol hos Carl Nielsen.  

Carl Nielsen fortæller, at der i Region Nordjylland alene er registret ca. 4.500 borgere med svær KOL ligesom mange tusinde astma patienter, så der er mange patienter indenfor området. 

Afdelingslæge i hæmatologi, Thor Høyer er også blevet tilknyttet Farsø Sygehus.

Han deler sin arbejdstid ligeligt mellem Aalborg Sygehus hæmatologiske afdeling og Medicinsk Dagafsnit samt Diagnostisk Center på Farsø Sygehus.  

Thor Høyer beskæftiger sig med blodsygdomme, som oftest er kræftrelaterede, såsom lymfekræft, knoglekræft og leukæmi.  

Thor Høyer fortæller, at der findes mange behandlingstilbud, der skyldes at der er blevet forsket meget på området. 


Her byder formand for Støtteforeningen for Farsø Sygehus, Christian Bach Iversen, overlæge i lungemedicin Carl Nielsen velkommen til Farsø Sygehus.

   

Også afdelingslæge i hæmatologi Thor Høyer bydes velkommen til Farsø Sygehus af Støtteforeningen for Farsø Sygehus, der her er repræsenteret ved formand Christian Bach Iversen, Birthe Finnerup og Gert Hosbond.  

  

 

     

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner