VESTHIMMERLAND: Spar Nord Vesthimmerland, som dækker afdelingerne i Farsø, Løgstør og Aars afholdte her til aften aktionærmøde i Farsøs Dr. Ingrid Hallerne.

Her havde 400 lokale aktionærer meldt deres ankomst for at høre bankdirektør Lars Møller fra Spar Nords direktion og områdedirektør Klaus H. Frederiksen berette om et bemærkelsesværdigt og resultatmæssigt flot 2017. 

Bemærkelsesværdigt 2017
Under aktionærmødet kunne Klaus H. Frederiksen berette om et begivenhedsrigt 2017 – set med bankområdets lokale øjne.
 

2017 var nemlig ”år 1” med bankens nye strategi, som man løftede sløret for ved udgangen af 2016. En strategi, hvor det er bankens udgangspunkt, at Spar Nords største styrke, også i en verden, hvor den teknologiske udvikling går rigtigt stærkt, fortsat at have evnen til at være en nærværende og personlig bank. Samtidig vil det også være et must at have de stærke digitale tilbud, så ambitionen er at blive ”Den personlige bank i en digital verden” 

Ifølge Klaus H. Frederiksen vil bankområde Vesthimmerlands fortsat have den stærke lokale indgangsvinkel for øje, både med synlig opbakning til det område banken selv er en del af, og lokale rådgivere, som møder deres kunder i øjenhøjde og yder en professionel og seriøs rådgivning.  

Det havde i 2017 og resulteret i flere nye kunder på bøgerne, og et stigende forretningsomfang på næsten 8,5 mia kr. 

Bankdirektør Lars Møller fra Spar Nords direktion hæftede sig bl.a. ved, at 2017 faktisk blev et rigtigt fint regnskabsår for Spar Nord. Historisk set – i kroner og øre – det bedste, Spar Nord har opnået i sin 193 år lange historie. 

Der er flere årsager til, at Spar Nord benævner 2017 som bemærkelsesværdigt. På den ene side et lavt renteniveau og hård priskonkurrence – og på den anden side et år med udlånsvækst, vækst i markedsandele og meget synlig aktivitetsstigning på mange fronter – fx bolig-, formue-, pension- og forsikringsområdet.  

2017 blev også endnu et år med en kundetilgang på et meget højt niveau – og overskuddet for Spar Nord blev i 2017 på 1.251 mio. kr. før skat.  

Fredsvalg til bankråd
En fast del af aktionærmødet er valget til det lokale bankråd, der fungerer som sparringspartner for ledelsen i den lokale bank, og som dermed har stor betydning for, hvordan banken drives.
 

-Bankrådet spiller en nøglerolle, fordi det er med til at udvikle og forbedre Spar Nord Vesthimmerland med afsæt i de muligheder, der gør sig gældende i lokalområdet, siger direktør Klaus H. Frederiksen. 

-Samtidig er bankrådet engageret i uddelingerne fra Spar Nord Fonden, som hvert år kommer en lang række initiativer og projekter her i vores område til gode. I 2017 uddelte vi lokalt i alt 420.000 til mere end 50 projekter, foreninger og initiativer i vores område, fortsætter Klaus H. Frederiksen.  

Endelig har bankrådet også til formål at repræsentere lokalområdets aktionærer på Spar Nords generalforsamling i Aalborg. 

Efter de aflagte beretninger fik aktionærerne et foredrag af livsstilsekspert ved Dentsu Aegis Network i Århus, Julie Daugaard. Hun fortalte om de nye muligheder i udkantsdanmark i en tid, hvor der er blevet mere mobilitet i samfundet.


Områdedirektør for Spar Nord Vesthimmerland, Klaus H. Frederiksen, kunne berette om et bemærkelsesværdigt og resultatmæssigt flot 2017.


Der var fredsvalg og således genvalg til Poul Aarup Fogh fra Løgstør, Lars Bjørn fra Aars, Elsebeth Skadhauge Nielsen fra Blære og Henrik Hassing Pedersen fra Aars. Henrik Hassing er ikke med på billedet. Men med på billedet er til gengæld: t.v. direktør Lars Møller og områdedirektør Klaus H. Frederiksen t.h. 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner